בקיץ 2017 נמכר קוסטאס מיטרוגלו ב-15 מיליון יורו מבנפיקה למארסיי. כעת, מדווחים בתקשורת היוונית, הוא מועמד למכבי תל אביב. לפי "ספורטדוג", החלוץ בן ה-32 לא נמצא בתכניות של מאמן מארסיי אנדרה וילאש בואש, ואחת המועמדות לקלוט אותו היא האלופה הישראלית.
"אל תשללו את מכבי תל אביב בזכות גאורגיוס דוניס", נכתב. "הם שיתפו פעולה בצורה טובה מאוד באטרומיטוס והמאמן מעריך אותו מאוד". זה קרה בעונת 2011/12, אז כבש "מיטרוגול" 17 שערי ליגה תחת דוניס ואף נבחר לשחקן העונה.
בשנים האחרונות חלה נסיגה מסוימת ביכולתו של החלוץ המצוין, שמרוויח קרוב ל-3 מיליון יורו לעונה במארסיי. בעונה שעברה השתתפה PSV איינדהובן בכ-1.2 מיליון יורו משכרו, אך הוא התקשה לספק את הסחורה עם שער ליגה אחד בלבד כמושאל. הפעם האחרונה שכבש כמות דו-ספרתית של שערים בעונה אחת היתה 2016/17, אז מצא את הרשת 16 פעמים במדי בנפיקה - עונה נהדרת שלאחריה, כאמור, נמכר למארסיי.
רגיל (7) 213
19:30

אלצ'ה

ויאריאל
ויאריאל קבוצה עדיפה התקפית (31 שערים), ואחרי הניצחונות האחרונים שלה, היא פייבוריטית ברורה.
יתרון (7) 244
20:00

בנפיקה

אשטוריל
(2+)
פערי רמות אדירים באצטדיון האור; בנפיקה נאבקת על האליפות ומגיעה בכושר התקפי מצוין, בעוד אשטוריל (מקום 14) מתקשה מאוד בחוץ העונה. בנפיקה לא צפויה למעוד בבית.
בעברו שיחק החלוץ היווני גם באולימפיאקוס, בנפיקה, פולהאם, גלאטסראיי ואריס סלוניקי. בנבחרת יוון רשם 65 הופעות וכבש 17 שערים.


