מכבי תל אביב במאמץ לסגור פערים אחרונים מול יורגוס דוניס וצוותו על מנת שהיווני יעלה הערב (שלישי) לראשונה על הדשא בקרית שלום כדי להעביר את אימון הבכורה שלו בקבוצתו החדשה. אף שלצדדים היה אתמול את כל היום על מנת לחתום על החוזה, הטיוטות הסופיות נותרו בחלופה אצל עורכי הדין כאשר הזירה מתפרשת על פני טורונטו, תל אביב ואתונה שם נותר עורך הדין של המאמן ושל אנשי הצוות שלו.
במכבי תל אביב מקווים כי הכול יבוא על מקומו בצורה הטובה ביותר כדי שדוניס יתחיל לעבוד כבר הערב, אבל נכון לאמש בחצות עדיין נותרו כמה עניינים עקרוניים במשא ומתן ולכן הצהובים לא מסרו הודעה רשמית בנושא. דוניס נחת כזכור כבר בלילה שבין יום ראשון ושני והוסע לדירה שכורה בתל אביב, שם שהה לאורך כל היום עם חלק מעוזריו כאשר בדירה אחרת נמצאים כל היתר.
אם דוניס יחתום ויוצג היום, הוא כאמור יעביר הערב את האימון הראשון שלו כאשר כבר עתה ברור שביום חמישי הוא לא יוכל לעמוד על הקו במשחק הגומלין של אלוף האלופים מול הפועל באר שבע. לעומת זאת יוכלו במכבי תל אביב להציב את דוניס על כר הדשא במשחק מוקדמות ליגת האלופות מול פ.צ. ריגה. מי שאמור להמשיך על הקו במשחק אלוף האלופים הוא ההולנדי פטריק ואן לוון.
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין