הפועל באר שבע הגיעה היום (שני) לסיכום עם ברק בכר על התרת החוזה שהחזיק לשנתיים נוספות, לפי המאמן יפוצה בארבע משכורות בגובה חצי מיליון שקל נטו. הקבוצה פרסמה הודעה לגבי הסכם הפיצויים בה נכתב: "בעניין פרסומים שונים שעלו לגבי השיח שלנו עם ברק בכר לפיצוי כספי - במשך כל התקופה, התקיים שיח טוב ומכבד בין שני הצדדים. אנו שמחים לעדכן כי היום נסגר סופית הסכם הפיצוי עם ברק בכר. אנו מאחלים לברק הצלחה במכבי חיפה".
לאחר מכן פרסם ברק בכר פוסט בחשבון האינסטגרם שלו בו כתב: "את הפרידה מקהל האדיר של הפועל באר שבע והמועדון הזה כבר עשיתי לפני כמה חודשים, באר שבע היא עיר של אנשים שתמיד נתנו לי הרגשה של בית, שהיו שם בטוב וברע, אנשים שנכנסו לי ללב. בימים האחרונים הגענו להסדר על סיום של ההתקשרות, ואני שמח שידענו לסיים את העניין בצורה ראויה וטובה. תודה לאלונה, אסי, עידו, ניר ואביתר על השנים יחד, תודה לעובדים המדהימים של הפועל באר שבע שהיוו עבורי משפחה, ושוב תודה לכל מי שהיה שם בחמש השנים הללו- ביציע, בבית, במילה הטובה ברחוב, ובחיבוק החם והאוהב. לעולם לא אשכח אתכם".
יתרון (1) 185
18:30

הפועל גליל עליון

עירוני נס ציונה
(3+)
נס ציונה טרם ניצחה העונה ולמעשה, הניצחון האחרון שלה היה באפריל. היא סובלת מהמון פציעות והיא פוגשת את גליל עליון, אחרי ניצחון על נתניה. גליל עליון כבר ניצחה בנס ציונה בגביע ווינר והפעם, בבית, אמור להיות לה הרבה יותר קל
רגיל (1) 196
18:30

מנצ'סטר סיטי

ליברפול
ה-משחק של המחזור בפרמיירליג. סיטי וליברפול נפגשות אחרי ששתיהן נראו נהדר בליגת האלופות באמצע השבוע שעבר. ליברפול בתקופה פחות טובה בליגה ואיבדה גובה כשרק נקודה מפרידה בינה לבין סיטי כרגע. אבל המארחת נראית מצוין ובבית הדומיננטיות שלה מורגשת עוד יותר, והיא תנצח כאן
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
בהמשך ההודעה התייחסו בבאר שבע גם לסוגיית קבלת התשלומים מבית"ר ירושלים עבור העברותיהם של דוד קלטינס ומיכאל אוחנה: "לאור תקופת הקורונה, פרסנו את הסכום הכספי שאנו אמורים לקבל מבית"ר ירושלים לשני תשלומים, תוך קבלת בטוחות מתאימות. התשלום הראשון כבר התקבל והתשלום הנוסף יתקבל במהלך חודש ינואר".
