הפועל כפר סבא הודיעה היום (ראשון) על החתמתו של רז כהן לעונה אחת. הקשר בן ה-25, שגדל בקבוצה ושיחק בה שבע שנים עד שעבר בקיץ 2018 להפועל תל אביב, התייחס בהצהרתו לאחר החתימה למתקפה הפומבית שלו על הבעלים יצחק שום כשעזב לפני שנתיים: "שמח מאוד לחזור הביתה. התנצלתי בפני יצחק שום על הדברים שאמרתי בעבר. שמח לפתוח דף חדש ומודה על ההזדמנות. אעשה הכל על מנת לתרום להצלחת המועדון".
כזכור, אחרי שעזב בטונים צורמים את קבוצת נעוריו כתב כהן בפוסט זועם בחשבון הפייסבוק שלו: "אל תאמינו לחצי מילה שמספרים מהצד שמנהל את הפועל כפר סבא. אנשים לא יודעים איך התייחסו אליי בחצי השנה האחרונה, כל הסובבים את הבעלים השמיעו את דעתם במשפטים שחזרו על עצמם כגון: 'אתה צודק, זו לא דרך, אבל ככה הוא החליט'. נפגעתי בשנה האחרונה פיזית, כלכלית ובעיקר נפשית. התנהגתי בשיא הלויאליות עבור המועדון שכה יקר לליבי ובתמורה קיבלתי יחס הפוך ומנוכר ממי שעומד בראשו".
רגיל (2) 126
19:30

טורינו

קומו
שתי הקבוצות עם 11 תוצאות תיקו משותפות אחרי 11 מחזורים, קומו עשתה 6 כאלו, טורינו 5. שתיהן מגיעות בפורמה זהה למשחק הזה ובסך הכל מדובר בשתי קבוצות מאוד דומות. תיקו
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 169
20:00

פוגון שצ'צ'ין
(2.5+)

ז'אגלבי לובין
6 מ-7 הקודמים של המארחת הסתיימו עם הסימון ''מעל 2.5 שערים'' למשחק. כך עשוי להיות גם הפעם.
יתרון (2) 300
22:00

מנצ'סטר יונייטד

אברטון
(1+)
יונייטד יצאה לפגרה בכושר טוב בסך הכל, עם חמישה משחקים ללא הפסד והתקפה שכובשת לא מעט. אברטון מתקשה מאוד בחוץ העונה, ובאולד טראפורד היא מתקשה באופן מסורתי. המארחת תנצח כאן ביותר משער אחד
כהן מצטרף אל מאור ג'רסי, מתן זלמנוביץ' ועומר בראמי שחתמו לאחרונה ואל עומר פדידה, טל מכלוף, בן רייכרט, איתמר ישראלי, יהב אפריאט, אביב סולומון, וטריקו גטהון שימשיכו מהעונה שעברה. בגזרת הזרים צירפה כפר סבא את ג'ורג' פוצ'יבה אל סודיק אטנדה, אמאדו סוקונה ולוואגה קיזיטו שממשיכים.
