סוכניו של טרנט סיינסברי בלמה של מכבי חיפה החלו בניסיונות למצוא לו קבוצה אחרת. הבלם קיבל מסרים לרצון של המועדון למצוא שחקן אחר במקומו. בחיפה הבהירו לבלם שהוא עדיין חלק מהקבוצה ואינו משוחרר בשלב זה, אך גם הם מודעים לכך שסוכניו של השחקן וכן נציגים זרים אחרים הקשורים אליו החלו כבר לחפש לו קבוצה.
בימים האחרונים סיינסברי הוצע לקבוצות באוסטרליה, ארצות הברית וכן בבלגיה והולנד. סיינסברי הגיע בקיץ ולמרות פתיחה טובה של הקדנציה בחיפה, הוא דעך ביכולתו. בחיפה מחפשים בלם זר ויש לא מעט אופציות על השולחן של הצוות המקצועי, כשההערכה שבסופו של דבר יגיע בלם אחר וסיינסברי אכן יעזוב.
מי שככל הנראה לא יחזור לקבוצה הוא הקשר ז'ורז' מאנג'ק. אחרי משא ומתן בין הצדדים עושה רושם שבחיפה בינתיים ירדו מהאופציה והם מנסים ללכת על אופציה אחרת. לפי גורמים במועדון ישנם שלושה זרים שנבחנים לעמדת הקשר באמצע.
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
יתרון (4) 322
20:55

הפועל ירושלים

אליצור נתניה
(15+)
הפועל ירושלים מגיעה אחרי שני הפסדים לא נעימים להרצליה ובאר שבע בחוץ. נתניה לא מספיק טובה, פשוט כך. אין לירושלים את הפריבילגיה לזלזל במשחק הזה במצבה הנוכחי, והיא תביס את האורחת החלשה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
עופרי ארד שחקן הקבוצה יוצא השבוע בקמפיין גיוס תרומות למשפחות נזקקות, לקראת החגים, בתקופת משבר הקורונה, תחת הכותרת: "אמאבא, אני רעב". מטרת הקמפיין לעורר מודעות ולגייס כחצי מיליון שקלים לפחות עבור רכישת 1,000 סלי מזון לחג ובכך לסייע ולתמוך במשפחות נזקקות עם ילדים.


