הפועל באר שבע תפתח את אימוניה מחר (שלישי) לקראת העונה שבפתח עם "חיזוק" חדש-ישן: שון גולדברג. המגן השמאלי שהיה בדרך לעזוב את הקבוצה סיכם לעונה נוספת, ויישאר בקבוצה לצד המגן השמאלי החדש דודי טויטו.
מגן שמאלי אחר שיעזוב את הקבוצה הוא אורן ביטון, שהגיע להסכם עם המועדון על שחרורו. פנים חדשות נוספות באימונים יהיו של מאמן השוערים החדש של הקבוצה, גילי בן נחום.
אימון הפתיחה מחר ייערך ללא השחקנים הזרים, שיחזרו ארצה בתחילת אוגוסט ויוכלו להתאמן בנפרד בהתאם למתווה שהושג בין מנהלות הליגות למשרד הבריאות.
סגל הקבוצה שיחל את האימונים: אוהד לויטה, עמית קרן, רז רחמים, לואי טהא, עמית ביטון, שיר צדק, נועם גמון, בן ביטון, אור דדיה, דודי טויטו, שון גולדברג, דוד קלטינס, מרואן קבהא, אילי מדמון, נתי אסקיאס, תומר יוספי, רועי אזוט, נאור סבג, גל לוי, רמזי ספורי, סהר קסלר, רואי אביטן, עבדאללה אבו עבד, איתמר שבירו, אנתוני וארן וקייס גאנם.
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
(2+)

ארסנל
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה

בני סכנין
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו


