מכבי תל אביב פתחה בשיחות עם שחקניה על קיצוץ החוזים לעונה הבאה. מאחר שהקפטן שרן ייני עדיין לא חתם וגם איתי שכטר הוותיק טרם האריך חוזה, השיחות מתנהלות עם נציגות אחרת של השחקנים ובראשה אבי ריקן שכזכור חוזהו הוארך אוטומטית לעונה הקרובה מאחר שעמד במכסה של 70 אחוז מהמשחקים.
השיחות בין הצדדים כבר החלו ובשלב הזה קיימים פערים בין מה שהאלופה רוצה לקצץ לבין מה שהשחקנים מוכנים. כזכור הצהובים קיצצו לשחקנים 40 אחוז בחודשים מרץ עד מאי והקיצוץ שהם מבקשים כעת דומה מאוד.
השחקנים מדברים על קיצוץ נמוך יותר ובין הצדדים נפתח מו"מ. שיחות הקיצוץ מול השחקנים המחזיקים בחוזים לעונה הבאה נעשות במקביל למו"מ שמתנהל מול השחקנים שצריכים לחתום על חוזים חדשים. שרן ייני, איתי שכטר, אייל גולסה וטל בן חיים צפויים לחתום על חוזיהם החדשים שכבר מראש יהיו מקוצצים בעשרות אחוזים ביחס למה שקיוו להרוויח.
מכבי תל אביב יצאה הבוקר (ראשון) למחנה אימונים בן שישה ימים בירושלים, במהלכו תקיים שני משחקי אימון. הראשון כבר מחרתיים מול הפועל קטמון והשני ביום שישי נגד בית"ר ירושלים. ההתמודדות עם בית"ר מתוכננת להיערך באצטדיון טדי. הסיפור המרכזי הוא באי זימונם של דור מיכה ועומר אצילי למחנה האימון, מה שאולי מצביע על כך שהם לא יחזרו להיות חלק מהקבוצה.
בקרב אוהדי הקבוצה שוררת פסימיות לגבי האפשרות שמיכה ואצילי יחזרו לסגל, בעקבות הודעה קולית ששלח אצילי לאדם אותו הוא מכיר, שלא ברור האם נשלחה בימים האחרונים או לפני מספר שבועות, בה הוא נשמע אומר: "אני אישית מאמין שאנחנו 99% בחוץ". רבים מאוהדי הקבוצה התאכזבו לשמע ההודעה הזו, מחשש שהשניים אכן יעזבו והקבוצה תיחלש מקצועית.
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.