בווידאו: שחקני בית"ר ירושלים מתאמנים
הפועל כפר סבא ממשיכה בהכנות שלה לקראת העונה הבאה והיום (שני) היא הודיעה על הארכת חוזהיהם של שניים משחקניה: הקפטן והשחקן המצטיין שלה בעונה החולפת עומר פדידה ובלם הקבוצה טל מכלוף - בשנתיים נוספות. הקשר והבלם מצטרפים לחלוצים לוואגה קיזיטו ואמאדו סוקונה, לקשר בן רייכרט, למגן אביב סולומון, לבלם סודיק אטנדה ולשוער איתמר ישראלי שהאריכו גם הם מוקדם יותר את חוזיהם במועדון.
אל תפספס
פדידה היה מלך השערים של הקבוצה אשתקד עם עשרה כיבושים וגם חמישה בישולים. "אני מאושר להמשיך לשחק בהפועל כפר סבא. זה הבית שלי. בית אמיתי. גדלתי בעיר הזו ואני גר בה, שיחקתי במועדון מקבוצות הילדים ואני אוהד את הקבוצה מאז שאני זוכר את עצמי וקשור לקהילה המקומית", אמר פדידה לאחר החתימה.
פדידה הוסיף: "המועדון הזה עבורי הוא הרבה מעבר לפרנסה. הלב שלי אמר לי שנכון שאמשיך לשחק כאן בשנתיים הקרובות. הרגשתי שסומכים עליי שאוביל את הפרויקט הזה שהחל בשנה שעברה בליגת העל". טל מכלוף אמר לאחר החתימה: "רגע נפלא עבורי. הגעתי לכאן רק לפני עונה וחצי, אבל מרגיש שאני פה כבר שנים ארוכות. עברנו מסע אדיר ביחד ובחרתי להמשיך במסע הזה כאן בירוק. האוהדים אמנם לא איתנו כעת, אבל הם חלק משמעותי בבחירה שלי לשחק כאן".
יתרון (5) 334
01:00

ברוקלין נטס
(11.5+)

יוסטון רוקטס
יוסטון מגיעה בכושר מצוין עם רצף ניצחונות וסגל מאוזן בראשות אלפרן שנגון, בעוד ברוקלין נאבקת לשמור על יציבות העונה.
יתרון (5) 339
02:00

דטרויט פיסטונס

מיאמי היט
(4.5+)
דטרויט היא אחת ההפתעות הנעימות של העונה עם מאזן מרשים, בעוד מיאמי מנסה להיצמד לצמרת המזרח ומגיעה אחרי כמה ניצחונות רצופים.
יתרון (5) 346
03:30

דאלאס מאבריקס
(1.5+)

פילדלפיה 76
המפגש המותח של הלילה. דאלאס בתקופה לא רעה בבית, אבל פילדלפיה נחשבת לקבוצה מעט יותר יציבה כרגע.
יתרון (5) 356
05:30

לוס אנג'לס קליפרס

יוטה ג'אז
(14.5+)
הקליפרס במומנטום ביתי נהדר באולם החדש (Intuit Dome), בעוד יוטה סופגת המון נקודות למשחק. הקליפרס אמורים "לטייל" כאן לניצחון נוח מול אחת ההגנות החלשות בליגה.
רגיל (6) 59
15:00

הפועל ראשון לציון

הפועל עפולה
המגמות של שתי הקבוצות כרגע הפוכות אבל הפועל ראשון לציון עדיין קבוצה טובה יותר, ומשחק ביתי כמו זה אסור לה לפספס אם היא רוצה להישאר רלוונטית במאבק העלייה לליגת העל
רגיל (6) 63
15:00

הפועל רמת גן

מכבי יפו
יפו אמנם לא בשיאה כרגע אבל היא כן משיגה תוצאות טובות במשחקי החוץ שלה, כולל 2:0 על סכנין בגביע המדינה בחוץ. הפועל רמת גן אמנם קצת יותר איכותית, אבל המפגש הזה יסתיים ללא הכרעה
גם המגן מאור ג'רסי חתם בקבוצה לעונה אחת והפך למצטרף השלישי של כפר סבא בקיץ, אחרי ג'ורג' פוצי'בה ועומר בראמי. ג'רסי בן ה-25, בוגר מחלקת הנוער של מכבי תל אביב, התחיל את העונה הקודמת בהפועל רעננה מליגת העל ובמהלכה עבר להפועל ראשון לציון, איתה לא הצליח לרשום עלייה. לפני כן שיחק בבית"ר תל אביב, סקציה נס ציונה ומכבי שעריים. ג'רסי חתם באמצעות סוכנו מאיר ריפמן.


