בווידאו: חגיגות ההישארות של עירוני קרית שמונה
הפועל כפר סבא הודיעה היום (שלישי) על הארכת חוזהו של לוואגה קיזיטו בעונה נוספת. החלוץ בן ה-27 שהגיע לירוקים בינואר משחטאר קרגנדה הקזחית וסייע להם להישאר בליגת העל, מצטרף לאמאדו סוקונה, סודיק אטנדה ובן רייכרט שכבר האריכו את חוזיהם, כשבקבוצה מקווים להשאיר גם את הקפטן עומר פדידה, שהיה הכובש המוביל עם 10 שערים ושישה בישולים.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
קיזיטו, שמשחק בנבחרת אוגנדה לצידו של בלם מ.ס. אשדוד, טימותי אוואני, אמר לאחר חתימתו: "זה תענוג עבורי להמשיך ולייצג את המועדון הנהדר הזה, אני מאמין שעם ההתמדה שלי ושל חבריי לקבוצה, יחד עם העבודה הנהדרת שעושה גם הצוות המקצועי והניהולי במועדון נצליח יותר. אני מאמין שזה המקום הנכון עבורי להתקדם, ואני גם מקווה שאלוהים יהיה בצד שלנו".