ריימונד אטפלד מונה היום (חמישי) למאמן מכבי נתניה. ההולנדי בן ה-53, שאימן בעונה החולפת את בית"ר תל אביב בת ים, עובר לליגת העל ויעזוב סופית גם את מכבי תל אביב, שם שימש כמנהל המקצועי של מחלקת הנוער. בוסף הודיעו הצהובים על מינוי של יובל עזריה לעוזר מאמן ושחקן העבר ישראל זביטי כמאמן הכושר. עופר בסון מונה למאמן השוערים.
"בהזדמנות זו, המועדון מעוניין להודות לצוות מאמני הקבוצה הבוגרת בארבעת העונות האחרונות, סלובודאן דראפיץ' ושי ברדה, על תרומתם האדירה לבנייתו המחודשת של המועדון ועל רגעי אושר בלתי נשכחים שילווו אותנו לכל החיים. בכל העת, בתקופה האחרונה וגם בעתיד הקרוב, הנהלת המועדון והמאמנים ממשיכים לנסות ולמצוא פתרון מהיר ומכובד בנוגע לתנאי ההיפרדות, על מנת ששני הצדדים יוכלו לצאת לדרך חדשה ומוצלחת".
ולא רק מאמן חדש החתימה מכבי נתניה היום, אלא גם שוער לא חדש. דני עמוס חתם לשנתיים נוספות אצל הצהובים, שמסרו: "מועדון הכדורגל מכבי נתניה רוצה להודות לדני על הנכונות לבוא לקראת המועדון ולקצץ בשכרו, על הנאמנות, המסירות ובעיקר על השותפות לדרך ולחזון החדש".
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(1+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
אטפלד, ששיחק במשך 17 שנה בעיקר בהולנד אבל גם באברטון (והופעה אחת בווסטהאם), החל את הקריירה הניהולית שלו בדן האג, שם גם פרש מכדורגל. לאחר מכן הוא עבר בתפקידים מקצועיים שונים ברודה, שוב בדן האג בא.א.ל לימסול, בירבאן ובקייראט לפני שהגיע למכבי תל אביב. אטפלד גם אימן את לימסול למשך תקופה קצרה כמאמן זמני אחרי שלמועדון לא היה כסף לשלם משכורות והוא נאלץ לתת לשחקנים צעירים לשחק.
אטפלד מחליף בתפקיד את סלובודן דראפיץ' ושי ברדה שעזבו את מכבי נתניה אחרי ארבע שנים מוצלחות לאחר שלא הגיעו לסיכום עם המועדון על גובה הקיצוץ בשכרם. ההולנדי יקבל לידיו קבוצה עם לא מעט בעיות ואחרי שרועי קהת, גיא מלמד וטים הויבאך כבר קיבלו הודעה שהם משוחררים לחפש קבוצות אחרות, פאטוס בצ'יראי עזב, ויקי כחלון וניקו אולסק סיימו את החוזים שלהם וגם דני עמוס עדיין לא סיכם.


