בווידאו: מרקו בלבול נפרד ממכבי חיפה
מכבי חיפה הודיעה היום (רביעי) שגיל אופק מונה למנהל הקבוצה החדש. אופק בן ה-34 ששימש עד עתה כשוער השלישי של הקבוצה פרש ממשחק פעיל ונכנס לנעליו של רפי אוסמו, ששימש בתפקיד בארבע השנים האחרונות. ממכבי חיפה נמסר: "אנחנו מודים לרפי על עונותיו בקבוצה ומאחלים לו המון בהצלחה בהמשך".
אל תפספס
רגיל (7) 39
14:30

אסטון וילה

נוטינגהאם
אחרי רצף מרשים של שמונה ניצחונות אסטון וילה נעצרה במחזור האחרון מול ארסנל. נוטינגהאם מגיעה במומנטום שלילי. הבדלי האיכות בין הקבוצות ברורים.
רגיל (7) 115
17:00

וולבס

ווסטהאם
למרות שווסטהאם בכושר רע, וולבס נראית בדרך הבטוחה לירידה. הפטישים ינצלו את ההזדמנות לנשום מעט.
רגיל (7) 213
19:30

אלצ'ה

ויאריאל
ויאריאל קבוצה עדיפה התקפית (31 שערים), ואחרי הניצחונות האחרונים שלה, היא פייבוריטית ברורה.
יתרון (7) 244
20:00

בנפיקה

אשטוריל
(2+)
פערי רמות אדירים באצטדיון האור; בנפיקה נאבקת על האליפות ומגיעה בכושר התקפי מצוין, בעוד אשטוריל (מקום 14) מתקשה מאוד בחוץ העונה. בנפיקה לא צפויה למעוד בבית.
אופק, שגדל במכבי חיפה ואחרי ששיחק במספר קבוצות חזר לכרמל ב-2015 ומאז הוא נמצא בסגל הקבוצה עד היום, אמר לאחר מינויו: "אני שמח שזכיתי לסיים את הקריירה במקום שבו הכל התחיל. זאת סגירת מעגל מקצועית שבודדים השחקנים הזוכים לה. עוד יותר שמח להמשיך לשרת את המועדון".


