בן שהר סיכם את תנאיו באפואל ניקוסיה לתקופה של שנתיים והוא עוזב את הפועל באר שבע אחרי חמש שנים ארוכות בהן זכה איתה בכל תואר אפשרי בישראל וחווה קמפיינים יפים במפעלים אירופים. שהר יושאל לקבוצה הקפריסאית לשנתיים ובעונה השלישית יחזור להפועל באר שבע, אז ישחק במדיה על פי החוזה שיש לו כעת.
שהר התלבט מאוד בימים האחרונים האם להיענות להצעה מהקבוצה הקפריסאית. בשבוע האחרון הופעל עליו לחץ מצד אפואל, כולל שיחות עם הצוות המקצועי. לצד הרצון להישאר בישראל עם משפחתו המורחבת ודילמת המעבר למדינה אחרת בתקופת הקורונה, שהר לקח בחשבון שבהפועל באר שבע הוא כבר לא יוכל להשיג תואר שלא זכה בו עם המועדון וכמו כן, הבין שבאי השכן הוא יוכל להמשיך על פי חוזה זהה לזה שיש לו כעת בבאר שבע, לפני בקשת הקיצוץ. הקפריסאים הרעיפו עליו הרבה שבחים בשיחות שקיימו ולאחר ההתלבטות הקשה, הוא נענה להצעה שלהם בחיוב.
שהר, 30, שהחל את הקריירה שלו מעבר לים, שיחק בצ'לסי, קווינס פארק ריינג'רס, שפילד וונדסדיי, פורטסמות', דה חראפשחאפ, אספניול, הרטה ברלין, ארמיניה בילפלד ו-וילם ההולנדית, לפני שחתם בהפועל באר שבע בקיץ 2015. הוא סייע לקבוצה מבירת הנגב לזכות בשלוש אליפויות ברציפות והעונה גם בגביע המדינה. את העונה החולפת סיים עם 13 שערי ליגה ו-16 בכל המסגרות.
אפואל ניקוסיה היא הקבוצה המעוטרת ביותר בקפריסין עם 28 אליפויות ו-21 גביעים, אף שאת העונה החולפת (שהופסקה עקב הקורונה) סיימה במקום השלישי בלבד.
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. מנגד, גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות ולשמור על משחק הגנה צפוף.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(2+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ במטרה להשיג שלוש נקודות מהירות. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".


