בווידאו: שיח השופטים עם רועי ריינשרייבר, זיו אדלר ודניאל בר נתן
זיו אדלר יעלה ביום שלישי בפעם האחרונה על כר הדשא כשופט פעיל, כאשר ינהל את משחק הפרישה שלו באצטדיון בלומפילד, בין הפועל תל אביב להפועל חיפה במחזור הסיום של הפלייאוף העליון בליגת העל.
אדלר בן ה-45 וחצי (חצי שנה מעל גיל הפרישה של השופטים) תולה את המשרוקית אחרי 22 שנה, מתוכן 11 כשופט בליגת העל. הוא צפוי להמשיך כשופט VAR.
העונה ניהל אדלר 15 משחקים בליגת העל וגם את המשחק האחרון לפני פגרת הקורונה - רבע גמר גביע המדינה שבו ניצחה הפועל באר שבע 1:2 את מכבי חיפה. את הפועל באר שבע שפט גם בגמר הגביע המפורסם ב-2015, בו הובסה 6:2 על ידי מכבי תל אביב שהשלימה אז טרבל.
רגיל (1) 189
18:30

קריסטל פאלאס

טוטנהאם
ם טוטנהאם מגיעה כשהיא בתקופה התקפית מצוינת, אך עדיין סובלת מחוסר יציבות בהגנה שמאפיין אותה . קריסטל פאלאס נחשבת ליריבה קשה ומציקה.
רגיל (1) 264
20:00

בראגה

בנפיקה
בנפיקה לא הפסידה בליגה העונה אבל היא רחוקה שמונה נקודות מפורטו שמובילה את הטבלה. בראגה בעונה לא רעה, אבל בנפיקה פשוט קבוצה טובה יותר שיודעת שהעונה איבוד נקודות יהיה יותר מדי משמעותי להמשך
רגיל (1) 284
21:45

אטאלנטה

אינטר
אטאלנטה מגיעה למשחק לאחר רצף של שני ניצחונות, מול קבוצות מהחלק התחתון של הטבלה. אינטר נמצאת בכושר מצוין עם 6 ניצחונות מתוך 7 המשחקים האחרונים שלה בליגה.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (2) 211
21:45

רומא

גנואה
התוצאה המועדפת על רומא העונה היא 0:1 כשזו התוצאה שהסתיימה ב10 מ16 המשחקים שלה העונה, לזכותה או לחובתה. גם הערב אפשר לצפות למשחק דל בשערים
עוד במחזור האחרון: אביעד שילוח ישפוט במשחק בין הפועל באר שבע למכבי תל אביב באשדוד, ובמקביל ינהל אוהד אסולין את המפגש בין בית"ר ירושלים למכבי חיפה בטדי.


