בווידאו: שחקני עירוני קרית שמונה חוגגים עם האוהדים לאחר הבטחת ההישארות
רגיל (2) 228
21:00

נאפולי

בולוניה
גמר הסופר קאפ האיטלקי נערך בערב הסעודית כך שיתרון ביתיות אין כאן. בליגה האיטלקית שתי הקבוצות כמעט זהות בהפרשי השערים שלהן מה שמצביע על איזון בין ההגנות וההתקפות בשני צדי המגרש של המשחק הזה, ואמנם נאפולי קצת יותר איכותית אבל בולוניה יריבה שלא עושה חיים קלים. תיקו ב90 דקות
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.
רגיל (2) 302
22:00

פולהאם

נוטינגהאם
פולהאם סובלת מכמה חיסורים משמעותיים בהתקפה עקב פציעות ואליפות אפריקה. פורסט מציגה שיפור ניכר תחת הדרכתו של שון דייץ' ומגיעה לאחר ניצחונות מרשימים שהרחיקו אותה מהקו האדום.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
חלוץ בית"ר ירושלים אלירן עטר עבר בדיקה ונמצא חיובי לקורונה. השחקן, שבתקופה האחרונה היה פצוע ולא התאמן עם חבריו ייכנס לבידוד לתקופה של 14 יום כנדרש בחוק. לאנשי המועדון אמר עטר כי הוא חש בטוב ולא סובל מתסמינים. השחקן לא היה בשבועיים האחרונים במתחם האימונים בבית וגן ועל כן הקבוצה לא תיכנס לבידוד מכיוון שהשחקן לא בא במגע עם אנשי המועדון.
אלירן עטר פתח את העונה במכבי תל אביב, ועבר במהלכה לבית"ר ירושלים שם כבש ארבעה שערים בחמש הופעות. החלוץ נפצע במהלך המשחק נגד הפועל באר שבע במסגרת המחזור ה-27 שפתח את הפלייאוף העליון, ומאז לא שיחק ולא התאמן במדי הקבוצה, כך שלמעשה סיים את העונה כבר אז.


