כמעט חודש אחרי פתיחת החקירה המשטרתית בפרשת הכדורגלנים והקטינות, הותר היום (שני) לפרסם את שמותיהם של שני החשודים - דור מיכה ועומר אצילי. במסגרת הפרשה, השחקנים חשודים שקיימו יחסי מין עם קטינות מתחת לגיל 16. עיתון "הארץ" הוא שעתר לפרסום השמות.
שני כוכבי מכבי תל אביב לא נכללו בסגל הקבוצה מאז התפוצצות הפרשה למרות שהקבוצה לא הודיעה רשמית על השעייתם, אך בחרה להשבית אותם מפעילות כדי לאפשר להם להתרכז בחקירתם ולחבריהם לקבוצה להתרכז במאבק האליפות, שהוכרע בשבת שעברה. במהלך חגיגות האליפות בחר איתי שכטר להקדיש את הזכייה בתואר לאצילי ומיכה, ואמר: "האליפות הזו שייכת לשחקנים לא פחות חשובים שלא נמצאים פה כרגע".
ביום רביעי כששחקני הקבוצה קיבלו את צלחת האליפות בטקס הרשמי אמר מאמנם ולאדן איביץ': "אני רוצה לתת קרדיט לאותם שני שחקנים על האליפות. הם נלחמו איתנו כל העונה, והגיעו לכל משחק וכל אימון. הם עבדו קשה".
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. מנגד, גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות ולשמור על משחק הגנה צפוף.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(2+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ במטרה להשיג שלוש נקודות מהירות. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
מיכה בן ה-28 גדל במחלקת הנוער של מכבי תל אביב ומשחק בקבוצת הבוגרים שלה מאז 2011. הוא היה אחד השחקנים המרכזיים של השושלת שזכתה בשלוש אליפויות לצד ערן זהבי וכיכב גם בשתי האליפויות של הצהובים בשנתיים האחרונות, כשאשתקד אף הוכתר לשחקן העונה. בסך הכל הוא רשם 45 שערים ו-87 בישולים ב-399 הופעות במדי מכבי תל אביב. לאורך השנים לבש מיכה ארבע פעמים בלבד את מדי נבחרת ישראל.
אצילי בן ה-27 גדל גם הוא במחלקת הנוער של מכבי תל אביב אך בגיל 16 עבר להפועל ראשון לציון, במדיה עלה לבוגרים ב-2011 ואחרי שנתיים עבר לבית"ר ירושלים. לאחר שלוש שנים מוצלחות בבירה חתם בגרנאדה הספרדית, אך מיעט לשחק ובתום העונה חתם במכבי תל אביב, לה עזר לזכות בשתי האליפויות האחרונות, עם 29 שערים ב-67 משחקים. את מדי נבחרת ישראל לבש אצילי פעמיים בלבד.


