האם הדרבי הגדול בין הפועל תל אביב למכבי תל אביב ביום שבת (21:00) יהיה המשחק הראשון מאז פגרת הקורונה שייערך עם קהל? האדומים שלחו היום (חמישי) מכתב לארז כלפון יו"ר מנהלת הליגה בבקשה להתיר כניסת קהל של עד 500 אוהדים בדרבי התל אביבי.
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי
המכתב מתבסס על החלטת קבינט הקורונה, המאפשרת כניסה של עד כ-250 צופים לאירועי תרבות החל מהיום ובנוסף, באישור מיוחד של מנכ"ל משרד התרבות, ניתן לאפשר כניסה של עד כ-500 צופים. "מיותר לציין כי מדובר באירוע תרבות לכל דבר - ואם לפי החלטת הממשלה, ניתן לקיים אירועי תרבות באולמות סגורים, לבטח ניתן לאפשר כניסה של קהל לאצטדיון כדורגל פתוח, זאת כמובן בהתאם להנחיות והמגבלות שיקבל משרד הבריאות", כך נכתב במכתב.
כזכור, שתי הקבוצות כבר ספגו עונשים בבית הדין אחרי שאוהדים שלהן התקהלו בסביבת האצטדיון וחגגו עם ניצחונות עם השחקנים. אוהדי הפועל תל אביב עשו זאת אחרי הניצחון הגדול על בית"ר ירושלים, אוהדי מכבי תל אביב חגגו עם השחקנים את הניצחון על מכבי חיפה. כעת נותר לראות האם המנהלת תלך לקראת האדומים ואם כן, איך יוחלט אילו אוהדים יורשו להיכנס לאצטדיון.
במנהלת מאוד הופתעו מהפנייה של הפועל תל אביב מכיוון שהכנסת 500 איש בדרבי, עלולה להביא להתקהלות של אלפי אוהדים שירצו להיכנס וכן תצריך כוחות שיטור ואבטחה.


