פלייאוף עליון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 מכבי תל אביב36 26 9 1 10-63 87 2 מכבי חיפה36 22 7 7 32-73 73 3 בית"ר ירושלים36 16 11 9 35-51 59 4 הפועל באר שבע36 15 10 11 33-44 55 5 הפועל תל אביב36 14 6 16 55-31 48 6 הפועל חיפה36 12 11 13 46-39 47
בהפועל חיפה נשמו לרווחה בתום ה-2:2 בדרבי מול מכבי חיפה. השחקנים של חיים סילבס כבר פיגרו פעמיים במהלך המשחק הערב (ראשון), אך ידעו לחזור פעמיים, בזכות שער של לירן סרדל שכבש לראשונה בליגת העל לאחר יותר משלוש שנים, ופנדל מדוייק של גל אראל בדקה האחרונה של תוספת הזמן. הפועל חיפה ממשיכה ברצף הפנדלים הנהדר שלה, לאחר שדייקה 14 פעמים ברציפות מהנקודה הלבנה.
מאמן הפועל חיפה חיים סילבס אמר בסיום: "השופט לקח החלטה אינסטינקטיבית ואני סומך על השיפוט. בכל אופן, אני חושב שהוכחנו אופי במשחק. הייתה סיטואציה לא פשוטה בדקות האחרונות. יצרנו לחץ עוד לפני הפנדל. היה משחק של מומנטומים. התחלנו טוב ומכבי חיפה לא הייתה מאורגנת, עם החלטות טובות יותר יכולנו להעביר את המומנטום אלינו ולא עשינו את זה. אחר כך דעכנו טיפה והם כבשו ועד השער לא היה יותר מדי".
אל תפספס
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
"במחצית השנייה הם היו טובים יותר", המשיך מאמן האדומים. "אבל למרות זאת הגענו לכמה מצבים. 2:2, אני מרוצה לפי מה שהיה. היו לנו הרבה רגעים טובים והרבה מאוד רגעים לא מספיק טובים. בדקות 65-60 והלאה איכות המשחק נפגמה בגלל לחץ המשחקים. מכבי חיפה הייתה טובה יותר במחצית השנייה, אבל במחצית לא היינו צריכים להיות בפיגור. רצינו לנצח בשביל האוהדים כדי שיהיו מאושרים. גם תיקו זה בסדר. אנחנו נותנים הכול בכל משחק ובכל פעם שהשופט ישרוק לפתיחת המשחק, הסיטואציה שלנו תשתנה. יש לנו עוד מטרות עד סוף העונה".
לירן סרדל שיתף בתחושותיו לאחר שכבש לראשונה מזה 3 שנים וחודשיים: "תחושה כיפית מאוד. אמנם זה היה משחק בלי קהל, אבל ידענו כמה חשוב לקהל בבית המשחק הזה. עשינו הכל כדי לנצח, בתוצאה של 2:1 לרעתנו, 2:2 בדקה האחרונה זה טוב. לדעתי הפנדל היה מוצדק. חבל שהקהל לא במגרשים, אבל ההחלטה הזו לא תלויה בנו. ידענו שהם בבית ושהמשחק הזה חשוב להם מאוד".
אופיר מזרחי: "רציתי להגיע לכדור שנפל ושחקן ההגנה הפיל אותי, היה פנדל מוצדק. אני עובר תקופה לא פשוטה כבר שנה וחצי-שנתיים. ברוך השם הגעתי למקום שמכבד אותי וטוב לי פה. אני מקווה לעזור לקבוצה בהמשך".


