הפועל תל אביב הודיעה היום (חמישי) שרז שלמה חתם על חוזה חדש לארבע שנים נוספות. יממה לאחר החתמתו של עמית מאיר לעוד חמש שנים, האדומים בישרו על חוזה ארוך טווח נוסף לאחד מהצעירים המוכשרים שלהם. שלמה בן ה-20, שהפך עוד בעונה שעברה לשחקן הרכב קבוע ואף זומן לנבחרת ישראל, אמר לאחר חתימתו: "אני שמח להמשיך במועדון בו גדלתי, שאני מחובר אליו מאוד. אני מודה לצוות המקצועי וההנהלה על האמון בי ומקווה להחזיר להם בהמשך. יאללה הפועל".
המנהל המקצועי משה סיני הוסיף: "רז הוא אחד הבלמים המבטיחים בישראל ואנחנו שמחים שהוא נשאר איתנו. על אף שיש לו הופעות רבות בבוגרים, אסור לנו לשכוח שמדובר בשחקן צעיר שכל הקריירה עוד לפניו. אנחנו מאמינים בו מאוד וניתן לו את כל הכלים להתפתח בהמשך הדרך".
המנהל המקצועי של מחלקת הנוער של הפועל תל אביב, עומר בוקסנבוים, שסיים את חוזהו, חתם במועדון לארבע שנים נוספות. בוקסנבוים אמר לאחר החתימה: "אני שמח להוביל את מחלקת הנוער של המועדון לארבע שנים נוספות. בשלוש השנים האחרונות התחלנו בתהליך שמטרתו הייתה להחזיר את מחלקת הנוער המפוארת של הפועל למקומה הטבעי. זה כבוד גדול עבורי להיות חלק מהמועדון המפואר הזה. עוד הרבה עבודה לפנינו, נמשיך לפתח את ילדי המחלקה כאנשים טובים יותר וכשחקנים מקצוענים, בכדי שיגיעו מוכנים לשרת את הקבוצה הבוגרת".
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
- פלייאוף עליון- קבוצה - משחקים - נצחונות - תיקו - הפסדים - שערים - נקודות - 1 מכבי תל אביב- 36 - 26 - 9 - 1 - 10-63 - 87 - 2 מכבי חיפה- 36 - 22 - 7 - 7 - 32-73 - 73 - 3 בית"ר ירושלים- 36 - 16 - 11 - 9 - 35-51 - 59 - 4 הפועל באר שבע- 36 - 15 - 10 - 11 - 33-44 - 55 - 5 הפועל תל אביב- 36 - 14 - 6 - 16 - 55-31 - 48 - 6 הפועל חיפה- 36 - 12 - 11 - 13 - 46-39 - 47 



