במכבי נתניה חשו אמש (שני) סוג של דז'ה וו אחרי ההפסד 4:2 להפועל באר שבע במשחק האימון. כמו בהרבה מפגשים בין הקבוצות, מכבי נתניה היתה בחלקים גדולים של המשחק טובה יותר מהפועל באר שבע, אבל הפסידה.
"חזרנו אחרי הקורונה, אבל הנאיביות שלפני הקורונה נשארה", תיאר אמש שחקן בקבוצה את התחושות בחדר ההלבשה של מכבי נתניה במתקן האימונים. "כל העונה הזו היינו יותר טובים במשחקים רבים, אבל לא עשינו נקודות. עכשיו חזרנו בדיוק לאותה הנקודה. אם היינו מנצלים בהתחלה את ההזדמנויות המצויינות שהיו לנו, היינו מנצחים".
למרות האכזבה מהתוצאה, במועדון מאוד מעודדים מהמשך הקרדיט שנותנים סלובודן דראפיץ' ושי ברדה לשחקנים הצעירים. אתמול המשיכו לקבל דקות הבלם מתן לוי, המגן השמאלי רותם קלר והקשר האחורי עמרי גנדלמן אשר פתחו בהרכב. מהספסל הצטרפו בין היתר משה מולה ורוי קורין שגם כבש את אחד השערים של מכבי נתניה בנגיחה. בקבוצה בונים עליו לעונה הקרובה אחרי שהחמיץ כמעט את כל העונה הנוכחית.
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
רגיל (1) 336
23:00

ואסקו דה גמא

קורינתיאנס
ואשקו מארחת את הגומלין אחרי שהשיגה תוצאה טובה מבחינתה במשחק הראשון עם 0-0 שהעביר את ההכרעה לביתה. היא הייתה לא פחות טובה במשחק הראשון ובבית מול הקהל שלה היא תנצח
יתרון (2) 83
18:40

עירוני קריית אתא

הפועל העמק
(1+)
משחק בין שתי הקבוצות הטובות בליגה מחוץ ל-3 הגדולות. שתיהן בכושר די טוב, והן נפגשות כשהעמק עדיין ללא ניב משגב הפצוע, במה שעלול להכריע את המפגש לטובת אתא, שגם נהנית מיתרון ביתיות
יתרון (2) 210
20:45

אלברקה
(1+)

פורטו
פורטו נמצאת בראש הטבלה ומציגה הגנת ברזל שספגה מעט מאוד שערים מפתיחת העונה, מה שהופך אותה לפייבוריטית ברורה. אלברקה נאבקת בחלק התחתון של הטבלה ומתקשה מאוד מול קבוצות הצמרת
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.


