האם משחקי האימון של הקבוצות הישראליות הנערכות לחידוש ליגת העל, יימכרו לחברת הימורים גדולה?
מסמך שנשלח היום (רביעי) מטעם מנהלת הליגות לנציגי הקבוצות בשתי הליגות המקצועניות, בישר על רצון של חברת SportRadar, אחת מהחברות העולמיות הגדולות בתחום ההימורים, לרכוש את זכויות השידור של משחקי האימון ולהעבירם בשידור ישיר באתרי הימורים בחו"ל.
יתרון (5) 33
19:00

מכבי ראשון לציון

בני הרצליה
(1+)
ראשון לציון עברה סריית משחקים קשה עם הפסדים להפועל ת"א, ירושלים ומכבי ר"ג, וניצחה את ב"ש. בסה"כ היא נראית טוב והיא פוגשת קבוצה במשבר ענק, עם 7 הפסדים רצופים. קשה לראות את ההרצליינים החלשים מתעלים פה. ראשל"צ עם האנרגיות תנצח
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.
החברה הציעה לשלם 1,000 יורו עבור כל משחק שישודר אצלה ויכלול שחקנים מקצוענים וצוות שיפוט, דוגמת המפגש בין מ.ס. אשדוד להפועל באר שבע שלשום או זה בין בני יהודה להפועל תל אביב אתמול בבוקר. המשחק יועבר בשידור ישיר אך ורק באתרי הימורים מחוץ לישראל, אבל אין מניעה לשדר את המשחקים גם בארץ לאוהדי הקבוצה, בכפוף להגבלות שהחברה עצמה תקבע.
במנהלת עדכנו כי השידור יבוצע באמצעות מערכת מצלמות אוטומטית או כל פתרון הפקתי/טכנולוגי אחר שיוסכם מול החברה ויעמוד במלוא הנחיות משרד הבריאות, כשעלויות ההפקה יחולו על הקבוצה.
כעת ממתינים במנהלת לתשובה מהקבוצות המעוניינות שמשחקי ההכנה הקרובים שלהן, במהלך פגרת הקורונה, ישודרו בצורה הזו.


