משחק אימון ראשון בליגת העל אחרי משבר הקורונה. הקבוצות יחזרו לאימונים מלאים עם מגע רק ביום ראשון אבל הפועל באר שבע ומ.ס. אשדוד כבר סיכמו על משחק אימון ביניהן ליום שני הקרוב בשעה 11 בבוקר באשדוד. עוזר מאמן הפועל באר שבע אליניב ברדה ומאמן מ.ס. אשדוד רן בן שמעון סיכמו ביניהם על המשחק, ובהמשך התקבל גם האישור לכך מהמנהלת, שתאפשר לקבוצות לקיים משחקי אימון בכפוף להנחיות.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
יש לציין כי באיצטדיון הי"א ניתן לשמור על הפרדה מלאה בין הקבוצות ולכן קרוב לוודאי שהמשחק ייערך שם. באשדוד גם חיפשו יריבות מהליגה הלאומית לסוף השבוע הבא, אבל אף קבוצה לא הסכימה בטענה שהן לא מוכנות פיזית עדיין לקיום משחקים. 
בהפועל באר שבע מתאמנים כבר שבועיים ללא מגע בשני מגרשי אימון שונים בבית האדום. כזכור לקבוצה מחכה חצי גמר גביע המדינה ויש לה תקוות גדולות מאוד לזכות בגביע כאשר גם הקרבות על מקום באירופה דרך הפלייאוף קיימים.
גם הפועל חיפה הודיעה על משחקי ההכנה שלה: ב-15 לחודש תפגוש את הפועל חדרה, ב-19 לחודש את הפועל עכו, וב-22 לחודש את הפועל כפר סבא. גידי קאניוק שב להתאמן היום, בעוד בן והבה ערך  אימון קל לראשונה מאז נותח בקרסולו לפני מספר חודשים.



