אופטימיות זהירה הבוקר (שלישי) במנהלת הליגות לקראת האפשרות שליגת העל והליגה הלאומית יחודשו. יושב ראש המנהלת, ארז כלפון, יקיים בצהריים שיחת וידאו רבת משתתפים עם בכירי משרד הבריאות, משרד הספורט ומשרד האוצר כדי לנסות ולהגיע לסיכום על הנוסחה שתאפשר את חידוש האימונים עם מגע ובהמשך את המשחקים. מאחר שהפעם לא רוצים במנהלת לתחום את השיחות ליממה הזו, העדיפו לדחות את מפגש הווידאו עם ראשי המועדונים ליום חמישי בשעה 16:00 כאשר עד מחר רוצים לסיים בהסכמה את המתווה.
כלפון הציע אמש למשנה למנכ"ל משרד הבריאות, פרופסור איתמר גרוטו, שהשחקנים יתחייבו לבודד עצמם בזמן האימונים. לצאת רק לאימון ולחזור חזרה לבתים וזאת כדי שניתן יהיה להתחיל את העונה בסוף מאי או תחילת יוני. מה שעוד צריך לסגור הוא כיצד ינהגו כאשר יתגלה שחקן שנושא את הנגיף או שלא חש בטוב בשל כך. ההערכה היא שכל הקבוצה תיכנס לבידוד מיידי ואז זה עלול להשפיע על היכולת לסיים את העונה. על כך כאמור עוד צריכים הצדדים לדון היום ואולי אף מחר.
אתמול ערך ראש הממשלה בנימין נתניהו, מסיבת עיתונאים ארוכה בה הכריז על רשימה של הקלות בדרך לחזרה לשגרה בישראל. שרת התרבות והספורט, מירי רגב, התייחה לליגת העל בכדורגל והכריזה: "סוכם כי עוד הלילה נקיים דיון על מנת לבחון את החזרת האימונים, לקראת חידוש הליגה עד סוף החודש, וסיומה לא יאוחר ממחצית יולי, כדי להיערך לפתיחת העונה הבאה".
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן