בווידאו: מכבי חיפה חזרה להתאמן
ארגון השחקנים הוציא היום (חמישי) הודעה לשחקנים שבחל"ת, שלא ישובו לאימונים לפני שקיבלו מכתב רשמי מהנהלת הקבוצה שלהם שקורא להם לחזור לעבודה.
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת.
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
בהודעה של הארגון נכתב: "לשחקנים מתאפשר כעת לחזור לאימונים קבוצתיים (תחת מגבלות). זוהי בשורה משמחת מאוד, וננצל את הבמה להודות ליו"ר המנהלת, ארז כלפון, שהניע את ההישג המשמעותי. מתחילים להריח את השיבה למגרשים.
"יצאתם לחל"ת? מאוד חשוב לשים לב: כל חזרה לאימונים, צריכה להיות מלווה במכתב רשמי מהנהלת הקבוצה, הקורא לכם לחזור לעבודה מהחופשה ללא תשלום. ללא מכתב מההנהלה, אתם עלולים שלא לקבל תשלום מהמדינה. הקפידו על העניין הבירוקרטי הזה, כדי לשמור על זכויותיכם".


