סוכן השחקנים הגרמני, יורג נבלונג, התראיין בגרמניה וסיפר בין היתר על ההתלבטויות הרבות שהיו לו ולבלם מכבי נתניה, טים הויבאך, שהמועדון החליט על קיצוץ בשכר בעקבות משבר הקורונה.
נבלונג מייצג בעיקר שחקנים בליגה השנייה ובליגה השלישית בגרמניה. כשהוא נשאל האם היו לו מקרים קשים מאז התפרצות הקורונה, הוא השיב: "כן, עם טים הויבאך, שהוא הכדורגלן הגרמני היחיד בישראל. שם מאיימים על כדורגלנים בהוצאה לחופשה ללא תשלום ואפילו בפיטורים, כי לקבוצות הישראליות מותר לעשות זאת מבחינה חוקית במקרים כמו הקורונה. לזרים אין רשת ביטחון כמו דמי אבטלה ואתה צריך לחשוב היטב האם לקבל את הקיצוץ בשכר כדי שהשחקן לא יישאר פתאום בלי שום דבר".
נבלונג אף אמר: "אני מייצג הרבה שחקני נוער וכשהם מייעצים איתי, אני ממליץ להם לנצל את הזמן הנוכחי גם להשתפר בלימודים. לשחקנים הוותיקים (דוגמת הויבאך) אני ממליץ להתחיל לחשוב ולתכנן מה הם יעשו כשקריירת הכדורגל שלהם תיגמר".
מכבי נתניה הייתה אחת הקבוצות הראשונות בליגת העל שהגיעו לסיכום עם שחקניה על קיצוץ: 50 אחוז משכר הנטו. מנכ"ל המועדון, ניב גולדשטיין, אמר בראיון לוואלה! ספורט: "לא רציתי להוציא את השחקנים לחל"ת ובטח לא לעשות מה שעושים במקומות אחרים שמשלימים להם את ההפרש. הרוח של אייל סגל מאז ומתמיד היתה לעשות את הדברים בצורה מאוד ברורה ושקופה ובעיקר משפחתית. לא רצינו לשלוח את השחקנים והמאמנים לביטוח לאומי".
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן