נאמן הפועל באר שבע עורך הדין יצחק יונגר העביר בצהריים לשחקנים משכורות עבור 18 ימי עבודה בחודש מארס. יונגר המתין עד הצהריים להסכם קיצוץ עם השחקנים שיכלול את חודש יוני עבור השחקנים שמחזיקים במשכורות בחודש יוני, אך כשלא הושג הסכם כזה, העביר הנאמן שמינתה אלונה ברקת את המשכורות באופן יחסי על פי 18 ימי עבודה.
יונגר שילם לשחקנים הזרים תוספת באופן יחסי של 9,990 שקל שהוא הסכום המקביל לחל"ת. כמו כן השאיר הנאמן את הרכבים השכורים ואת הסכום שמגיע לשחקנים בהסכמים שלהם בגין שכירות של דירות.
יונגר אמר לוואלה! ספורט: "רציתי להודיע היום ערב החג על הסכם קיצוץ מול השחקנים לטובת המועדון ולטובת האוהדים, אבל לצערי לא הצלחנו להשיג סיכום כזה ולכן הועברו לשחקנים משכורות חודש מארס עד ה 18 בחודש. אני מקווה שבחול המועד נסגור את ההסכם לטובת כולם. מדובר הרי על שמונה שחקנים שיש להם הסכם לחודש יוני ורובם כבר הסכימו לקיצוץ. אני מקווה שבימים הקרובים כולם יאשרו ולא יצטרכו בחודש הבא לקבל הקצבה".
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
רגיל (6) 256
21:45

פיזה

קרמונזה
המארחת מחפשת ניצחון ראשון העונה אחרי עשרה משחקים ללא ניצחון בהם סיימה שש פעמים בתיקו. נגד קרמונזה, שעלתה יחד איתה מהסרייה ב', זו הזדמנות שלפיזה אסור לפספס, במיוחד בבית


