כבר בתחילת העונה הציב הבעלים של הפועל חיפה יואב כץ את הפלייאוף העליון כמטרה העיקרית העונה. השחקנים ניצלו זאת כדי להכניס לחוזיהם מענקים על השגת המטרה וכעת כץ ייאלץ לשלם לא מעט מענקים. עם זאת, כץ צפוי לעשות רווח של כ-2.5 מיליון שקלים אחרי ניכוי תשלום המענקים וזאת ממכירת כרטיסים וזכויות שידור.
אל תפספס
בחיפה בונים על אירוח הדרבי ומכבי תל אביב כהכנסה העיקרית. "השגנו את המטרה שלנו וזה חשוב מאוד ליוקרה של המועדון", קבע אחד השחקנים, "הייתה לנו עונה מטורפת. ההישג הזה הוא עצום ואנשים לא מבינים עד כמה לאור כל הפציעות שקרו לנו במהלך העונה".
כעת, בחיפה רוצים לרשום פלייאוף טוב וכן לנסות לזכות בגביע המדינה, שם תפגוש הקבוצה את מחזיקת הגביע בני יהודה ביום שלישי. המאמן חיים סילבס צפוי להמשיך בעונה הבאה, אך בסביבת המועדון אמרו שמקרי העבר מוכיחים שעד שסילבס לא חתום על חוזה שום דבר לא סגור.
בעניין אחר, המועדון יוצא הבוקר במבצע מנויים לחמשת משחקי הפלייאוף העליון במחיר מיוחד של 200 שקלים ליציע המזרחי ו-250 ליציע הכסף. המועדון הוזיל את מחירי הכרטיסים למשחק גביע המדינה מול בני יהודה ביום שלישי: 40 שקלים ביציע המזרחי ו-50 ליציע הכסף.
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
רגיל (6) 256
21:45

פיזה

קרמונזה
המארחת מחפשת ניצחון ראשון העונה אחרי עשרה משחקים ללא ניצחון בהם סיימה שש פעמים בתיקו. נגד קרמונזה, שעלתה יחד איתה מהסרייה ב', זו הזדמנות שלפיזה אסור לפספס, במיוחד בבית


