בסיומו של משחק מוזר, ובו צוות השיפוט ומערכת ה-VAR גנבו את ההצגה, חזרה הערב (ראשון) מכבי נתניה למסלול הניצחונות עם 0:1 על הפועל חדרה. גיא מלמד הכריע בזכות פנדל מפוקפק מאוד (73), 70 דקות לאחר שיונס מלדה כבש בביצוע יפהפה, שער שנפסל בהחלטה מעוררת מחלוקת.
"כמו שה-VAR אמר בהתחלה שלא היה גול, אז הוא החליט שהיה פנדל", סיכם שי ברדה. "אפשר לחייך כי אנחנו עוברים עונה לא פשוטה, לא של רכבת הרים אלא של לונה פארק".
ברדה והוסיף וענה לביקורות שנשמעו על סגנון המשחק של נתניה לאחרונה: "אנחנו צריכים לשמור על הדרך שלנו, לא ללכת אחורה בשום משחק ולא משנה מי היריבה. אנחנו באים לשחק כדורגל ונעשה את זה כל הזמן. אני מקווה שמפה ניקח את קדימה. אנחנו חייבים לעשות פלייאוף עליון, לזה הקבוצה הזו נבנתה ועד עכשיו אנחנו לא נראים טוב. פלייאוף עליון ייתן סוג של סוכריה למועדון הגדול הזה, ואנחנו נעשה את זה, אנחנו נהיה שם".
מנגד, אמר שרון מימר: "ה-VAR לא מעניין, אנחנו אלה שנתנו מתנה לנתניה כי דווקא במחצית השנייה סגרנו אותם יפה. לצערי מפנדל שלא במהלך משחק בכלל הוכרע פה המשחק. הפסים הנכונים לא היו שם, גם במחצית השנייה הגענו לשני מצבים ולא עשינו את הגול. חבל לי שהפסדנו לא מהתקפה יפה, אלא מפנדל מיותר. לא דיברנו על הפלייאוף, אלא רק על לייצר כמה שיותר נקודות וקבוצה טובה שתנסה לנצח בכל מגרש".
רגיל (2) 126
19:30

טורינו

קומו
שתי הקבוצות עם 11 תוצאות תיקו משותפות אחרי 11 מחזורים, קומו עשתה 6 כאלו, טורינו 5. שתיהן מגיעות בפורמה זהה למשחק הזה ובסך הכל מדובר בשתי קבוצות מאוד דומות. תיקו
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 169
20:00

פוגון שצ'צ'ין
(2.5+)

ז'אגלבי לובין
6 מ-7 הקודמים של המארחת הסתיימו עם הסימון ''מעל 2.5 שערים'' למשחק. כך עשוי להיות גם הפעם.
יתרון (2) 300
22:00

מנצ'סטר יונייטד

אברטון
(1+)
יונייטד יצאה לפגרה בכושר טוב בסך הכל, עם חמישה משחקים ללא הפסד והתקפה שכובשת לא מעט. אברטון מתקשה מאוד בחוץ העונה, ובאולד טראפורד היא מתקשה באופן מסורתי. המארחת תנצח כאן ביותר משער אחד
