באיגוד השופטים הודו אמש (שבת) כי יש יותר מדי תקלות בשימוש מערכת ה-VAR. השיא הגיע אתמול בקרית שמונה, כאשר המשחק בין עירוני קרית שמונה להפועל באר שבע, שוחק בלי גיבוי מערכת הווידאו בשל תקלה טכנית.
137 משחקים שוחקו מתחילת העונה בליגת העל ובכחמישה אחוז מהמשחקים נרשמו ליקויים טכניים שגרמו לכל מיני תקלות בשימוש מערכת ה-VAR. היו משחקים שהחלו ללא VAR והמערכת נכנסה לשימוש רק אחרי שהמשחק החל, וכאמור אתמול עזבו שופטי הווידאו את האיצטדיון בקרית שמונה כמה דקות לאחר שריקת הפתיחה מאחר שהמערכת לא היתה בשימוש.
באיגוד השופטים מתנערים מההאשמות כלפיהם בטענה שמדובר בתקלות טכניות שאינן קשורות אליהם. במנהלת הליגה, מנגד, טוענים כי מספר המשחקים בהם היו תקלות אינו כה גבוה ובאשר למשחק של אמש מסבירים כי השרת נפל והשרת החלופי נמצא בתיקון באנגליה ולכן לא ניתן היה לקיים את המשחק כשמערכת ה-VAR פועלת.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
