בעקבות פניית האחראי על השיפוט ביוון, הבינלאומי הפורטוגלי בדימוס ויטור מילו פאריירה, ליריב טפר מנכ"ל איגוד השופטים, ובהמשך לשיתוף הפעולה המקצועי בין ההתאחדויות, ינהל  צוות שיפוט ישראלי את המשחק בין פאוק סלוניקי לא.א.ק אתונה ב-12.1. 
על פי בקשתו של פאריירה ינהל את המשחק הצוות בראשות אוראל גרינפלד, יחד עם רועי חסן ועידן ירקוני כעוזרי שופט. רועי ריינשרייבר יהיה שופט ה-VAR יחד עם עוזר יווני. גם השופט הרביעי יהיה יווני. פנייה נוספת בעניין הגיעה ממנכ"ל אופ"א למנכ"ל ההתאחדות רתם קמר.
הליגה היוונית הייתה מקור לבעיות שיפוט רבות במהלך השנים האחרונות, כשבין היתר היו טענות של קבוצות רבות לקיפוח שיטתי ושיפוט אוהד לו זכתה אולימפיאקוס. בנוסף, היו גם מקרים של אלימות קשה מצד אוהדי הקבוצות השונות כלפי השופטים.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



