בתום עשרה ימי מנוחה ישוב מחר (רביעי) מאמן מ.ס. אשדוד רוני אוואט למועדון לאחר שנצטווה לנוח בשל בעיה בלבו. אוואט נפגש היום עם הרופא המטפל בו, כשהאחרון החליט על הורדת מינון התרופות שנוטל המאמן, והמליץ לו לשוב לעבודתו בהדרגה. אוואט שוחח הערב עם ג'קי בן זקן וסיכם איתו על חזרתו לאימונים, כאשר בשלב הראשון יהיה פחות מעורב פיזית וייתן לעוזרו משה אוחיון להעביר את האימונים.
אוואט יפגש בשבוע הבא גם עם פרופסור נוסף מתחום הקרדיולוגיה על מנת שיחווה דעה על מצבו ועל ממצאי הבדיקות שעבר עקב אי סדרים בקצב הלב. באשדוד מקווים כי מצבו של אוואט ישתפר מיום ליום וכי הוא יוכל בהמשך לחזור לפעילות מלאה. אוואט אושפז בקיץ האחרון למשך שבועיים בעקבות אירוע לב שעבר, ובאותה תקופה היה חשש שלא יוכל לשוב לאמן.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.