בשורות למכבי חיפה ולאוהדיה: שמונה חודשים אחרי שנפצע ועבר ניתוח לשחזור הרצועה הצולבת - סינטאיהו סלליך פתח היום (ראשן) בהרכב הקבוצה במשחק האימון שלה מול הפועל עכו, משחק שבו הירוקים ניצחו 0:3. סלליך אף כבש את השער השני לזכות חיפה.
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(8.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
המשחק נערך בעיצומה של פגרת הנבחרות, ושבוע בדיוק לפני משחק החוץ של מכבי חיפה בליגה נגד הפועל חדרה במסגרת המחזור ה-11. סולליך, כאמור, קיבל דקות משחק ראשונות לאחר הליך השיקום שעבר. עוואד (20), סלליך (33) ושועה (40, פנדל) כבשו. גיא חיימוב נעדר עקב פציעה בכתף. מוחמד עוואד נפגע במהלך המשחק וייבדק מחר.
מכבי חיפה פתחה בהרכב הבא: ג'וש כהן, רז מאיר, עאיד חבשי, שי בן דוד, איקוום אוטין, ז'אנדו פוקס, מקסים פלקושצ'נקו, סינטאיהו סלליך, יאניק ווילדסחוט, מוחמד עוואד וירדן שועה. כמו כן שותפו: גיל אופק, צ'ירון שרי, ניקיטה רוקאביציה, אדר אזו'ואל ודניאל מור יוסף.


