נבחרת אוסטרליה תתארח מחר (חמישי, 18:00) אצל נבחרת ירדן למשחק במסגרת מוקדמות המונדיאל באזור האסייתי. מי שעשה את הדרך הקצרה לעמאן הוא בלם מכבי חיפה, טרנט סיינסברי.
לקראת המשחק, בתקשורת האוסטרלית התעניינו בפרק החדש בקריירה של הבלם וסיינסברי סיפר על החיים בישראל: "יש הבדלים באוכל ובתרבות. האנשים מאוד פתוחים וחמים. מזג האוויר טוב מאוד, כולם מדברים אנגלית והמנטליות של השחקנים מצוינת: כולם רוצים לעבוד קשה וללמוד".
"עזבתי את פ.ס.וו איינדהובן כדי לשחק. כשבחנתי את ההצעה ממכבי חיפה, ראיתי את עצמי משחק באופן קבוע ומשמש כאחד המנהיגים. הסגל שלנו צעיר והיה לי קל להיכנס לתפקיד של מנהיג - שבמועדון חיפשו. כשהביטחון שלך גבוה, אתה משחק הכי טוב. אני מקווה להביא את זה גם לנבחרת".
מאמן הנבחרת, גרהאם ארנולד שהוא גם חמו של סיינסברי (בתו של ארנולד נשואה לבלם), אמר: "טרנט היה צריך לקבל החלטה. אם הוא היה נשאר בפ.ס.וו איינדהובן, הוא כנראה היה מבלה שנה נוספת על הספסל, אבל הוא החליט לעזוב למקום בו הוא ישחק מדי שבוע ויהנה. וזה בדיוק מה שהוא עושה".
יתרון (5) 120
19:30

אנאדולו אפס
(3.5+)

ברצלונה
רוחות חדשות נושבות בברצלונה שנראית טוב מאז השינוי על הקווים. הערב צ'אבי פסקוואל יערוך את הקאמבק הרשמי שלו ביורוליג על הקווים של ברצלונה, כשבצד השני שיין לארקין ייעדר וזו מכה קשה לאנאדולו, שגם כך לא נראית מספיק טוב העונה. ברצלונה תנצח
יתרון (5) 247
21:15

פנאתינאיקוס

בי.סי דובאי
(8.5+)
פאו אחרי 4 ניצחונות יפים בכל המסגרות, אך היא לא יציבה העונה ביורוליג ופוגשת קבוצה בעלייה, שגם היא השיגה 4 ניצחונות רצופים. פאו טובה יותר, אך דובאי עם ליין כ"כ גבוה, אמורה לעשות את זה
יתרון (5) 261
21:30

אולימפיה מילאנו
(4.5+)

הפועל תל אביב
מילאנו מספיק מוכשרת התקפית כדי להתמודד עם הפועל ת"א בביתה, והגנתית היא יכולה לאתגר אותה לא פחות משעשו פנרבחצ'ה ואולימפיאקוס. משחק צמוד, מילאנו יכולה לעמוד בליין


