במ.ס אשדוד לא ימהרו לבצע שינוי על הקווים, למרות הלחץ הגובר על רוני אוואט. אמש (ראשון) אחרי ההפסד 2:0 לבני יהודה כ-30 מאוהדי הקבוצה קראו למאמן להתפטר, אבל הוא לא מתכוון לעשות זאת וגם ג'קי בן זקן לא מתכוון לפטרו.
בן זקן מתכוון לתת לקבוצה שקט בשלושת השבועות הקרובים של הפגרה בתקווה שאשדוד תנצח את משחק הבית מול הפועל כפר סבא לאחר פגרת הנבחרות. לאחר מכן יחכו לאשדוד מפגשים מול מכבי חיפה ובית"ר ירושלים, אבל כדי לעמוד על הקווים במשחקים האלה אוואט חייב ניצחון על כפר סבא.
"אי אפשר להפיל את כל התיק על רוני", אמר אמש שחקן בקבוצה."יש לנו הרבה בעיות. אם יחליפו מאמן ולא יטפלו בבעיות המקצועיות בקבוצה, התוצאות לא יהיו שונות".
דין דוד לא נכלל אתמול בסגל למשחק כיוון שלא התאמן ברצינות באימון המסכם שלשום ונופה מהסגל וכעונש חינוכי. דודי תירם ולאונרדו אווסו סיימו את המשחק עם פציעות. שניהם ייבדקו כדי להעריך מה חומרת הפציעה.
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן