רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
רועי גורדנה צפוי לחזור להרכב מ. ס. אשדוד במשחק מחרתיים מול סקציה נס ציונה. במשחק האחרון ישב גורדנה ביציע לאחר שניפה אותו מהסגל המאמן רוני אוואט, אבל מאז מתאמן גורדנה ברצינות רבה ובמוטיבציה גבוהה ונראה כי רוני אוואט יפתח איתו במשחק.
"אחרי שניצחנו בנתניה בפעם הראשונה צריך להמשיך במומנטום חיובי והמשחק מול נס ציונה יכול להיות מוקש גדול עבורנו", אמרו הבוקר באשדוד. "ניצחון יעלה אותנו על גל טוב".
שגיב יחזקאל לא התאמן בצורה מלאה ביומיים האחרונים והוא בספק. לעומתו התאמן אתמול שלומי אזולאי בצורה מלאה והוא יפתח בקישור. יקוב סילבסטר שכבש שער נפלא בנתניה ימשיך להיות החלוץ המרכזי המועדף בסגל.


