מאור מליקסון שהיה כבר קרוב לחזור לסגל הפועל באר שבע אחרי שערך אימונים מלאים במשך תקופה ממושכת, סובל מכאבים בגיד רגלו וחזרתו תתעכב. מליקסון עדיין לא החליט ב-100 אחוז שהוא חוזר לשחק והיה אמור לקבל את ההחלטה בימים הקרובים, אך הדלקת בגיד רגלו תביא לכך שהוא שוב ימתין.
בבאר שבע מקווים לראות שהמשחק מול מכבי תל אביב היה "פנצ'ר" ושכבר מחרתיים מול מכבי נתניה, הקבוצה תחזור לנצח באיצטדיונה הביתי. את מיגל ויטור המורחק יחליף עמית ביטון.
בקבוצה מצפים מהשחקנים הקדמיים נייג'ל האסלביינק וז'וזואה הפורטוגלי לעבוד יותר קשה גם בחלק ההגנתי, מה שלא נראה מספיק מול מכבי תל אביב בבלומפילד. ברק בכר יצטרך להחליט אם להעלות קשר יותר התקפי במקום נאור סבג ואז יהיו רמזי ספורי וג'ימי מרין בתמונת ההרכב.
יתרון (3) 81
19:00

אליצור נתניה
(2+)

הפועל ב"ש/דימונה
נתניה חוזרת מהפגרה אחרי שהפסידה את 5 משחקי הליגה האחרונים שלה וגם ביצעה זעזוע בעמדת המאמן. היא מהחלשות בליגה ותפגוש את ב"ש, שהפסידה לגדולות, אך ניצחה את הקטנות.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 115
19:45

באיירן מינכן

ספורטינג ליסבון
ההתקפה של באיירן פשוט טובה מדי ובאופן כללי באיירן אחת הקבוצות היותר מרשימות ביבשתלה. גם לאורחת יש התקפה מרשימה.
יתרון (3) 269
22:00

ברצלונה

איינטרכט פרנקפורט
(2+)
הבעיה העיקרית של פרנקפורט העונה היא ההגנה שלה, וזה בא לידי ביטוי גם במשחק הליגה האחרון שלה. ליגת האלופות חוזרת לקאמפ נואו והתקפת המארחת יותר מדי איכותית. זה יסתיים עם ניצחון גדול של ברצלונה
רגיל (4) 305
22:00

ריאל מדריד

מנצ'סטר סיטי
ריאל מדריד מגיעה לאחר הפסד מפתיע בליגה, אך בליגת האלופות היא מציגה כדורגל טוב עם 12 נקודות מתוך 15 אפשריות. סיטי נמצאת במומנטום חיובי עם שלושה ניצחונות ליגה רצופים וביכולת טובה גם באירופה. זה מסוג המשחקים שיכול להתפתח לכל כיוון ולכן ההערכה שזה יסתיים בתיקו
