חביב אוחיון הועבר הבוקר (חמישי) מבית החולים אסף הרופא, שם היה מאושפז במחלקה האורתופדית מאז הניתוח שעבר לפני כשבועיים וחצי, לבית החולים תל השומר. באגף השיקום ינסה בחודשים הקרובים לחזור לתפקוד.
מבית החולים, שלח היום אוחיון סרטון לגיא חיימוב, יוזם הקליפ ובו איחלו כל שוערי הליגה בריאות לשוער הפועל חדרה. כאחד שחווה לא מעט קשיים בתחילת דרכו כשוער בוגרים, לקח אוחיון קשה את שריקות הבוז שספג חיימוב לאחר השגיאה מול בני יהודה במשחק הליגה האחרון.
בסרטון פנה אוחיון לחיימוב ואמר: "גיא היקר, רציתי להגיד תודה רבה על הסרטון שארגנת לי. ריגשת אותי מאוד, אני אוהב אותך מאוד ומאחל שתהיה לך עונה מוצלחת. אני מאמין בך שתעשה עונה גדולה והכי חשוב, בריאות. תודה על הכל".
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן


