חביב אוחיון הועבר הבוקר (חמישי) מבית החולים אסף הרופא, שם היה מאושפז במחלקה האורתופדית מאז הניתוח שעבר לפני כשבועיים וחצי, לבית החולים תל השומר. באגף השיקום ינסה בחודשים הקרובים לחזור לתפקוד.
מבית החולים, שלח היום אוחיון סרטון לגיא חיימוב, יוזם הקליפ ובו איחלו כל שוערי הליגה בריאות לשוער הפועל חדרה. כאחד שחווה לא מעט קשיים בתחילת דרכו כשוער בוגרים, לקח אוחיון קשה את שריקות הבוז שספג חיימוב לאחר השגיאה מול בני יהודה במשחק הליגה האחרון.
בסרטון פנה אוחיון לחיימוב ואמר: "גיא היקר, רציתי להגיד תודה רבה על הסרטון שארגנת לי. ריגשת אותי מאוד, אני אוהב אותך מאוד ומאחל שתהיה לך עונה מוצלחת. אני מאמין בך שתעשה עונה גדולה והכי חשוב, בריאות. תודה על הכל".
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם