חלוץ מכבי תל אביב אלירן עטר ייעדר מהמשחק מול הפועל באר שבע ביום שני. עטר סובל ממתיחה קלה בשריר רגלו ושלשום נעדר מהמשחק מול מ. ס. אשדוד בגלל אותה הבעיה. הוא צפוי לחזור לאימונים רק עוד שבוע ואולי אף עשרה ימים. גם אבי ריקן בספק גדול אחרי שנפגע בעינו ממרפק ששלח לעברו שלא בכוונה איתי שכטר. ריקן סובל מפגיעה קלה בראייה והרופאים אמרו לו לשמור על מנוחה מוחלטת כדי שעינו לא תעבור טלטלה.
באשר לדור פרץ, רק לקראת סוף השבוע יקבל השחקן החלטה האם לצאת לניתוח או להעדיף את תהליך השיקום ללא ניתוח. פרץ ואנשי מכבי תל אביב שלחו את תוצאות הבדיקות שעבר הקשר למספר מומחים בעלי שם עולמי ורק לאחר שהם יחוו דעה מלאה על פציעתו, יקבל השחקן את ההחלטה. כך או אחרת, פרץ צפוי לחזור למגרשים רק בתחילת חודש פברואר.
במכבי תל אביב מרוצים מהיכולת של צמד המגנים אנדרה ז'ראלדש ואנריק סבוריט במשחק מול אשדוד ומרגישים שהם במסלול הנכון כדי להיות פקטור משמעותי של הקבוצה העונה.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(8.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין