הפועל באר שבע מנצלת את הפגרה כדי להכניס לעניינים את מאור מליקסון וז'וזואה. היום (שישי) קיימה הקבוצה מבירת הנגב משחק אימון נגד סקציה נס ציונה בו לא הרשימה והובסה 3:0, אולם לפחות הצליחה להעניק דקות לשני הקשרים ולהוריד מהם מעט חלודה.
השניים פתחו בהרכב, במה שהיה עבור מליקסון הפעם הראשונה ב-11 של ברק בכר מאז הפציעה שספג לפני חמישה חודשים, שבגינה שקל להודיע על פרישה. בכר ניצל את המשחק גם כדי לתת דקות לשחקנים ששיחקו פחות בתקופה האחרונה, כמו רמזי ספורי.
המחצית הראשונה הסתיימה ב-0:1 לזכות נס ציונה, וגם הכניסה של נייג'ל האסלביינק, בן שהר, עדן שמיר ואחרים לא סייעה לבאר שבע להפוך את התוצאה, אלא רק לספוג עוד שני שערים נוספים. רז שטיין סיים עם צמד למנצחים, ואופיר מזרחי שחוזר מפציעה כבש שער אחד.
משחק הליגה הקרוב של באר שבע יתקיים בעוד שמונה ימים, כשתארח את עירוני קרית שמונה ביום שבת.
הרכב הפועל באר שבע: אוהד לויטה, דוד קלטינס, עמית ביטון, עידו כהן (בר מלול), אורן ביטון, מרואן קבהא (עדן שמיר), ז'וזואה (עילאי טרוסט), חנן ממן (נייג'ל האסלביינק), גל לוי (ג'ימי מרין), מאור מליקסון (בן שהר), רמזי ספורי (ניב זריהן).
יתרון (3) 88
19:45

קיירט אלמאטי
(3+)

ריאל מדריד
חקני קייראט צפויים להילחם על כל כדור במשחק , שלחלקם הוא הכי גדול בקריירה, וגם אם יפסידו — הסיכוי לתבוסה גדולה נמוך.
יתרון (3) 125
20:45

אנאדולו אפס

מכבי תל אביב
(8+)
מכבי פותחת את העונה כשהיא מאוד נחלשה, ועם לא מעט בעיות מובנות בסגל. אנאדולו איכותית מאוד, ולמרות שהמשחק בפודגוריצה, הטורקים ירצו לשלוח מסר. שווה ללכת עם הטורקים