בווידאו: בית"ר ירושלים זוכה זכתה בגביע הטוטו
מאמן הפועל באר שבע ברק בכר דיבר לקראת המשחק מול הפועל רעננה במסגרת המחזור החמישי (שבת, 19:30), ומנסה לשמור על קור רוח למרות הניצחון המשכנע על הפועל תל אביב (0:3) במחזור שעבר: "נמשיך את הדברים הטובים מהמשחק האחרון כמו הלחץ, האגרסיביות ועוד אלמנטים מקצועיים שעבדנו עליהם", אמר המאמן. "אחרת, יהיה משחק מאוד קשה נגד קבוצה קשה, שיודעת להתגונן, לצאת למתפרצות ולהביך את הקבוצות היריבות".
בכר המשיך: "אמנם ניצחנו שני משחקים, אבל יש שני משחקים שאותם לא ניצחנו, ואנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לאבד עוד נקודות. אני מסתכל על כל משחק לגופו, כמשחקים לא טוב עושים שינויים, כשמשחקים טוב יהיו פחות שינויים. נגד הפועל תל אביב לא היה קל, עד דקה 30 לא היינו במשחק, הצלחנו להבקיע ואז המשחק נפתח, אבל יכל להתפתח אחרת אם היינו סופגים בתחילת המחצית השנייה למשל. אנחנו משחקים נגד יריבות עם מוטיבציה גדולה, בטח באצטדיון שלנו. גם נגד הפועל תל אביב היו דברים שלא אהבתי ויש מה לתקן".
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 309
21:45

ברסט
(2.5+)

ליון
מתוך 10 משחקים של ברסט העונה כמו גם מתוך 10 המשחקים של ליון , נכבשו ב 6 משחקים של כל אחת מהן מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם במפגש בינהן.
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
המאמן התייחס לעמדת השוער הראשון במשחק הבא: "יש לנו שני שוערים מצויינים. עם שטקוס לא יהיה כשיר במאה אחוז עד יום שבת, יש את אוהד לויטה כמחליף, שהיה מצויין. יש לנו שני שוערים מצויינים בכושר טוב וזה חשוב".


