בווידאו: צילומי האבטחה המראים שחלק מהאוהדים היו בשטח ביתו של אסף בן דב
בית משפט השלום בחדרה ביטל היום (רביעי) את החלטת המשטרה להרחיק שבעה אוהדי מכבי חיפה מהמגרשים בשל התקרית בביתו של מנכ"ל המועדון אסף בן דב. כזכור, משטרת זכרון יעקב הרחיקה את האוהדים ל-30 יום מן המגרשים לאחר שהוגשה תלונה שאלו חדרו לשטחו הפרטי של בן דב ואיימו עליו ועל משפחתו. האוהדים טענו שלא חדרו, אלא שצילומי אבטחה מביתו של בן דב ומבית של אחד השכנים שפורסמו בוואלה! ספורט, הראו שחלק מן האוהדים אכן היו בחצר ביתו של המנכ"ל.
כעת הגישו שבעה אוהדים ערעור לבית המשפט השלום בחדרה באמצעות עורכי הדין רועי קרן וקים רטוש, והשופט אלכס אחטר פסק לטובת המערערים והתיר להם להגיע למשחקי הקבוצה. "לא נסכים לסתימת פיות ושימוש לרעה בסמכות המשטרה על מנת להשתיק אוהדים טובים ומסורים המביעים מחאה לגיטימית חוקית ודמוקרטית ואנו שמחים שבית המשפט ביטל את ההרחקה מהמשחקים", מסרו עורכי הדין לוואלה! ספורט.
אגב, השופט אחטר אמר לפני הדיון שהוא מחויב להודיע לכל הצדדים שבנו מחזיק במנוי למשחקי מכבי חיפה, אבל לאחר שהצדדים אישרו להמשיך בדיון, פסק אחטר את החלטתו.
למרות ההחלטה של השופט, במשטרת זכרון יעקב ימשיכו לחקור את העניין. בהחלטתו מתח גם השופט ביקורת מרומזת על המשטרה כשאמר שעברו כבר חמישה ימים מהאירוע ולא נראה שהחקירה מתקדמת או שיש עוד פעולות נוספות לעשות פרט לגביית עדויות מעדים שלטענת בן דב נכחו באירוע.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.