מכבי חיפה כבר השלימה את מכסת הזרים, אבל האם היא מתכננת הפתעה של הדקה ה-90 בחלון ההעברות? על פי דיווחים בצרפת הירוקים מנהלים בימים האחרונים עם לא אחר מאשר ז'רמי מנז - כוכב פריס סן ז'רמן, מונאקו, רומא ומילאן בעבר - ועשויים לצרפו ביום הנעילה של החלון.
החלוץ בן ה-32 סיים חוזה בקלוב אמריקה המקסיקנית אחרי קדנציה עמוסת פציעות ובעיות, שגרמו לכך שרשם 23 הופעות בלבד במשך שנתיים. על פי הדיווח באתר הצרפתי SoccerLink, מנז מתלבט בין ההצעה של מכבי חיפה לבין הצעות מהליגה השנייה בצרפת. כמו כן סוכנו הציע אותו לקבוצות בליגה היפנית, וייתכן שבסופו של דבר יעבור למזרח.
מנז הוא שם גדול ומוכר בכדורגל העולמי. הוא החל את דרכו בסושו, המשיך למונאקו אחרי שנתיים, ניסה את מזלו ברומא לתקופה קצרה, ולאחר מכן חזר לצרפת, הפעם לפריס סן ז'רמן בה שיתף פעולה בין היתר עם זלאטן איברהימוביץ'. ב-2014 הוא חזר לאיטליה וחתם במילאן, אולם עזב אחרי שנתיים עם מאזן של 20 שערים ב-46 הופעות גם כן בגלל שהיה מועד לפציעות. מכאן הקריירה החלה לדשדש: הוא עבר בבורדו, רשם אפיזודה קצרה באלניאספור הטורקית, ובינואר 2018 חתם בקלוב אמריקה המקסיקנית.
רגיל (6) 86
16:00

הפועל עכו

הפועל רעננה
הפועל עכו, שמדורגת במקום התשיעי עם 10 נקודות, תארח את הפועל רעננה, שנמצאת שלוש נקודות מתחתיה במקום ה־13. שתי הקבוצות מחפשות יציבות ונמצאות בכושר לא מזהיר בתקופה האחרונה. נראה כי מדובר במשחק שקול שעשוי להסתיים בחלוקת נקודות.
יתרון (6) 202
21:00

ליון-וילרבאן

וירטוס בולוניה
(2+)
וילרבאן חוזרת לביתה אחרי שהפסידה ביוון לפנאתינאיקוס, אבל הציגה שם יכולת טובה והייתה במשחק לכל אורכו. את בולוניה בבית היא יכולה וצריכה לנצח. המארחת תעמוד בליין