מכבי חיפה כבר השלימה את מכסת הזרים, אבל האם היא מתכננת הפתעה של הדקה ה-90 בחלון ההעברות? על פי דיווחים בצרפת הירוקים מנהלים בימים האחרונים עם לא אחר מאשר ז'רמי מנז - כוכב פריס סן ז'רמן, מונאקו, רומא ומילאן בעבר - ועשויים לצרפו ביום הנעילה של החלון.
החלוץ בן ה-32 סיים חוזה בקלוב אמריקה המקסיקנית אחרי קדנציה עמוסת פציעות ובעיות, שגרמו לכך שרשם 23 הופעות בלבד במשך שנתיים. על פי הדיווח באתר הצרפתי SoccerLink, מנז מתלבט בין ההצעה של מכבי חיפה לבין הצעות מהליגה השנייה בצרפת. כמו כן סוכנו הציע אותו לקבוצות בליגה היפנית, וייתכן שבסופו של דבר יעבור למזרח.
מנז הוא שם גדול ומוכר בכדורגל העולמי. הוא החל את דרכו בסושו, המשיך למונאקו אחרי שנתיים, ניסה את מזלו ברומא לתקופה קצרה, ולאחר מכן חזר לצרפת, הפעם לפריס סן ז'רמן בה שיתף פעולה בין היתר עם זלאטן איברהימוביץ'. ב-2014 הוא חזר לאיטליה וחתם במילאן, אולם עזב אחרי שנתיים עם מאזן של 20 שערים ב-46 הופעות גם כן בגלל שהיה מועד לפציעות. מכאן הקריירה החלה לדשדש: הוא עבר בבורדו, רשם אפיזודה קצרה באלניאספור הטורקית, ובינואר 2018 חתם בקלוב אמריקה המקסיקנית.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן