אחרי התיקו המאופס מול הפועל תל אביב במחזור הפתיחה, ניצחון הערב (שבת) בבית על סקציה נס ציונה היה מאד חשוב למכבי נתניה. הצהובים הראו יכולת טובה מפתיחת המשחק כאשר פאטוס בצ'יראי העלה אותם על לוח התוצאות בדקה השלישית. רועי קהת הכפיל את התוצאה בנגיחה (34), והחלוץ המונטנגרי, שספג לא מעוט ביקורות על יכולתו בגביע הטוטו ובמחזור הליגה הראשון, סיים עם צמד שערים (64) וקבע את תוצאת המשחק. גבי קניקובסקי הצטיין עם שלושה בישולים, כמות שווה לכל הבישולים שלו בעונה שעברה.
העולה החדשה, שהפסידה במחזור הקודם למכבי תל אביב, שוב יורדת מהמגרש מופסדת ומגלה יכולת חלשה ביחס לקבוצות החזקות בליגה.העולה החדשה הגיעה למספר קטן של הזדמנויות והתקשו ליצור סדר בצד ההגנתי בכדי לעצור את נתניה.
מאמנה של נתניה שי ברדה אמר לאחר המשחק: "למרות הניצחון, יש המון על מה לעבוד, והמון מה לשפר. מכבי נתניה צריכה ליצור יציבות, לחבר כמה משחקים טובים. גם היום ברגעים מסויימים היה כדורגל בינוני". המאמן התייחס גם לשני השחקנים הבולטים בקבוצתו הערב: "אני מאמין בבצ'יראי, החלוץ הכי טוב בישראל. יש לנו סבלנות, הוא צריך זמן כדי להתניע, אבל מדובר בחלוץ אדיר. קניקובסקי התקדם, אני גאה בו ומרוצה מהרצון ומהיכולת שלו. שנה שעברה היו לו חבלי לידה כשהגיע מהפועל עכו, העונה הוא הפך לשחקן משמעותי, והוא יודע לעשות את זה בצניעות ועם המון שקט.
מאמן הקבוצה המפסידה עמיר תורג'מן: "ברור שאני מודאג, גם השבוע זה לא היה מספיק טוב. צריך לשנות כמה דברים ואנחנו נשנה אותם. אנחנו בהתוות, קבוצת חדשה. אני לא חושב שאנחנו מתפרקים, אנחנו לא נכנסנו מספיק טוב למשחק וספגנו שער, ובחצי השני לא היינו מספיק טובים. זה חלק מלהיות קבוצה צעירה שהגיעה לליגת העל, אנחנו מבינים איפה אנחנו נמצאים. כל כדור שאנחנו מאבדים הוא בעל משמעות, וכשאנחנו לא עושים את הדברים מספיק טוב אנחנו נענשים. צפויים להגיע עוד שחקני הגנה ונהיה יותר מסודרים".
רגיל (2) 288
22:00

בטיס

אתלטיקו מדריד
בטיס מדורגת חמישי והיא תארח את אתלטיקו מדריד שנמצאת במקום הרביעי, לשתי הקבוצות מספר נקודות זהה. שתיהן מציגות יכולת טובה בתקופה האחרונה בליגה, אתלטיקו לא מצליחה להשיג תוצאות טובות במשחקי החוץ ומנגד בטיס משחקת היטב בבית, בהתחשב בכך אני חושב שצפוי כאן משחק שווה כוחות והשתיים יתחלקו בנקודות
יתרון (2) 310
22:15

מוריירנסה
(2+)

פורטו
המארחת היא למעשה קבוצת הבית הטובה בליגה עם מאזן מושלם של ארבעה ניצחונות ביתיים. היא אמנם פחות טובה מפורטו, אבל כן יכולה לאתגר אותה
רגיל (3) 132
20:30

הפועל תל אביב

בית"ר ירושלים
אחרי ההפסד בליגה , בית"ר ירושלים תחפש מיני נקמה באדומים שיופיעו ללא מאיימבו, שחקן ההגנה הטוב ביותר שלהם. הפועל מגיעה אחרי שני הפסדים ומאוד לחוצה.
יתרון (3) 163
21:00

באיירן מינכן
(4.5+)

ריאל מדריד
ריאל מדריד בכושר בינוני ואחרי הפסד. מאידך באיירן מינכן מסתמנת עד כה כאחת הקבוצות החלשות במפעל וריאל תנסה להשיג ניצחון חשוב.
יתרון (3) 216
21:30

באסקוניה
(1.5+)

בי.סי דובאי
באסקוניה עדיין מחפשת ניצחון יורוליג ראשון העונה אחרי שישה הפסדים רצופים. אין משחקים קלים ביורוליג וגם דובאי היא לא יריבה קלה, אבל בבית בזמן הנוכחי זאת כנראה ההזדמנות הטובה ביותר של הבאסקים לנצח
רגיל (3) 264
21:45

אטאלנטה

מילאן
מילאן איבדה נקודות בשבוע שעבר מול פיזה בביתה, אבל בסך הכל נראית נהדר מתחילת העונה. אטאלנטה משדרת פחות יציבות העונה, מילאן פשוט טובה יותר כרגע ולמרות שזה משחק קשה לשתיהן - מילאן קצת יותר ראויה לניצחון


