בווידאו: התגובות לניצחון של מכבי חיפה על הפועל רעננה במחזור הראשון
השיגה את הבלם שלה: מכבי חיפה הודיעה היום (חמישי) על החתמתו של בלם נבחרת אוסטרליה, טרנט סיינסברי בן ה-27 שחתם לשנתיים לאחר שהגיע ארצה והתרשם בצורה חיובית מהמועדון. הוא יחזק את חוליית ההגנה של מרקו בלבול ויהפוך לזר השישי בקבוצה אחרי ארנסט מאבוקה, אליסון דוס סנטוס, איקוום אוטין, יאניק וילדסחוט וצ'ארון שרי.
סיינסברי פתח בהרכב בשלושת משחקיה של נבחרת אוסטרליה במונדיאל שנערך ברוסיה בקיץ שעבר, ובסך הכול רשם 46 הופעות במדי הסוקרוז, כמה מהן לצד ניקיטה רוקאביציה, וכבש שלושה שערים. הוא החל את דרכו במחלקת הנוער של פרת' גלורי וקבוצתו הראשונה בבוגרים הייתה סנטרל קואסט מרינרס.
אחרי ארבע שנים בליגה האוסטרית, יצא סיינסברי לאירופה וחתם בזוולה ההולנדית, שיחק 28 פעמים בשנתיים ונדד לסין, לקבוצת ג'יאנגסו סונינג שהבעלים שלה שולט גם באינטר. זה אפשר לבלם להיות מושאל לנראזורי בינואר 2017 ואף לרשום הופעה אחת במדי מועדון הפאר. בפברואר 2018 הושאל לכמה חודשים לגראסהופרס ובקיץ שעבר חתם לשלוש שנים באיינדהובן, במדיה הופיע רק חמש פעמים.
באוסטרליה ניתחו הבוקר את המעבר, וטענו כי ההסכמה של סיינסברי לחתום במכבי חיפה נובעת בין היתר מחשש ממעמדו בנבחרת. סיינסברי אמנם אמור לקבל זימון למשחק הקרוב של הסוקרוז במוקדמות גביע העולם מול כווית, אבל באוסטרליה טוענים ש"הוא הולך ומאבד קרדיט" במדים הלאומיים, ומבין שעלול למצוא את עצמו מחוץ לסגל אם לא יחזור לשחק בקביעות (בעונה שעברה ערך תשע הופעות בלבד בכל המסגרות בפ.ס.וו).
במכבי חיפה, בה הוא ישתף פעולה עם בן ארצו ניקיטה רוקאביציה, הוא מאמין שיהיה תחת מעקב יחסית צמוד של מאמן הנבחרת גרהאם ארנולד, שכזכור, סיינסברי נשוי לבתו.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
