אחרי הסנסציה נגד מכבי תל אביב ביום חמישי האחרון במוקדמות הליגה האירופית, סודובה ממשיכה להתכונן לגומלין. אלופת ליטא תצטרך לשמור על יתרון 1:2 מהמשחק הראשון והיא תגיע רעננה אחרי שמשחק הליגה שהיה מתוכנן לה למחר, נדחה.
מי שבוודאות לא ישחק בגומלין הוא החלוץ טוסיין ריקטס. אקס הפועל חיפה לא היה בתכניות המקצועיות של סודובה, לא נכלל בסגל במשחק הראשון ואתמול השלים את המעבר שלו בחזרה ל-MLS, כשחתם בוונקובר וייטקאפס.
בקבוצה הליטאית עדיין מתאוששים מהחום והלחות בנתניה (המגן אנדרו שברליוגה: "לא ציפינו למזג אוויר כזה, הוא מאוד הקשה עלינו"), אבל בתקשורת המקומית שוב עקצו היום וכתבו: "מצחיק שמזג האוויר הפך דווקא את מכבי תל אביב ליותר עייפה. השחקנים שלה נראו איטיים לאורך דקות ארוכות ולא ממש איימו על השוער איבן קרדום".
שברליוגה הוסיף: "אני לא חושב שהפתענו את מכבי תל אביב, הם הרי צפו בנו וידעו עלינו הכל. למרות זאת, הצלחנו לנצל את היתרונות שלנו, כמו בעיטות חופשיות וקרנות - כבשנו את שני השערים שלנו ממצבים כאלו ויכולנו להבקיע עוד שער ממצב נייח. בסופו של דבר הגיע לנו לנצח ועשינו את זה נגד אלופה של מדינה שבה כדורגל הוא הענף הכי פופולארי".
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.