מכבי תל אביב פתחה אמש (ראשון) את שבוע סודובה הליטאית, אותה יפגשו הצהובים בנתניה ביום חמישי במסגרת הסיבוב השלישי של מוקדמות הליגה האירופית (20:30). לראשונה מאז ההדחה מול קלוז' הרומנית, הורגש שהקבוצה קצת משתחררת מתחושת ההחמצה והאימון התנהל בקצב גבוה. עיקר תשומת הלב הטקטית מופנית באימונים לפיצוח בונקרים. מכבי תל אביב התקשתה מאוד לשבור את קווי ההגנה של הרומנים ובמועדון קיימת תמימות דעים שהליטאים צפו במשחק וינסו לחקות את משחק ההגנה של קלוז' בכדי לשחק על תוצאה שתשרת אותם בגומלין.
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(9.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
במכבי מעודדים מחזרתו המלאה של אנריק סבוריט לאימונים והבאסקי אמור לפתוח ביום חמישי במקום אופיר דוידזאדה. השינוי השני שצפוי לערוך ולדאן איביץ' בהרכב הוא הכנסתו של יונתן כהן לאחד עשר במקום אבי ריקן שפתח בשני המשחקים מול קלוז'. כהן כבש שער יפה כמחליף מול קלוז' וגם הכובש הראשון במשחק ניק בלקמן יפתח לצידו. מאור קנדיל צפוי להמשיך בעמדת המגן הימני.
מי שיחמיץ כמעט בוודאות את המשחק הוא שרן ייני. הקפטן עדיין לא מתאמן ובמכבי תל אביב פועלים להכשרתו לגומלין בליטא. לאימון אתמול הגיע איתן טיבי שחתם אתמול רשמית, אך הוא לא מתוכנן עדיין לחזור לסגל. בהנהלת הקבוצה מאוד רוצים לראות את האיצטדיון בנתניה מלא כמו נגד קלוז', אבל ספק רב אם יהיו למעלה מעשרת אלפים צופים.


