הפועל באר שבע נמצאת בדרכה לקזחסטן, שם היא תפגוש ביום חמישי (17:30) את קייראט אלמטי למשחק הגומלין במוקדמות הליגה האירופית. לקבוצה מבירת הנגב יש יתרון 0:2 מהמשחק הראשון ולמרות שבקבוצה הקזחית היו מעודדים מהיכולת הההתקפית במשחק באצטדיון טרנר, ההגנה גורמת להם לנדודי שינה.
שחקן העבר, עלי עלייב, שהתחיל את הקריירה בקייראט ושיחק במדיה תשע שנים אמר: "לראדה דוגאליץ' ואלדוס אחמטוב (שני הבלמים) יש איכויות. לשניהם משחק ראש טוב והם טובים באחד על אחד, אבל הם חלשים מול קבוצות שמשחקות על התקפות מתפרצות. כשאתה משחק במערך עם שני בלמים, אתה צריך שהם יהיו מהירים. לדעתי זה סיכון וקייראט צריכה לפתוח עם שלושה בלמים".
עלייב הוסיף: "התקפות המעבר של הפועל באר שבע במשחק הראשון הראו כמה מסוכנים שחקני הכנף שלה. אני חושב שלקייראט עדיין יש סיכוי. היא צריכה לכבוש שער מהיר ולא לעשות טעויות, אבל לפני הכל - להיזהר מהמתפרצות של באר שבע".
העיתונאי סרגיי רייליאן הוסיף דברים דומים: "קייראט שיחקה טוב יותר ממה שציפיתי במשחק הראשון. החלק השלילי היה משחק ההגנה וקייראט אפשרה לשחקנים של באר שבע להיכנס לרחבה יותר מדי בקלות. בגלל מזג האוויר, לא קל לשחק בישראל בקיץ. במחצית השנייה שחקני ההגנה נראו מותשים ועשו טעויות".
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 235
21:30

ראדומיאק ראדום
(2.5+)

גורניק ז'אבז'ה
מתוך 16 משחקים של ראדומיאק ראדום העונה, נכבשו ב12 משחקים מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם מול קבוצה התקפית.
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
רגיל (7) 178
18:30

מכבי בני ריינה

עירוני טבריה
ריינה נועלת את הטבלה כשהיא עם נקודה אחת בלבד העונה. המארחת אולי תגיע נחושה יותר הפעם אבל עם הרבה יותר לחץ. נגד טבריה, ריינה יכולה לעצור את רצף ההפסדים שלה אבל לא בטוח שזה יספיק לניצחון. תיקו


