הפועל כפר סבא הודיעה היום (חמישי) על החתמתו של בן מיזן לעונה עם אופציה לעונה נוספת. החלוץ, שמיוצג על ידי סוכן השחקנים אדם קידן, חתם על חוזהו אחרי שכל תנאיו סוכמו עוד בטרם החל להתאמן עם הקבוצה ביום שני. מיזן בן ה-24, שפרץ בעונה שעברה במדי הפועל מרמורק מהליגה הלאומית, היה מבוקש על ידי מספר קבוצות בליגת העל ואף החל בהתרשמות במכבי נתניה. בתום שבוע אימונים בנתניה, הוחלט לא להחתימו ובסופו של דבר הוא הגיע לכפר סבא וחתם בשורותיה.
מיזן אמר אחרי החתימה: "יש כאן אנשים מצוינים ואווירה טובה להצלחה. קיבלו אותי נפלא מהרגע הראשון. מצפה ומחכה לפגוש באוהדים ולשמח אותם. בטוח ביכולתי לעזור לקבוצה להצליח. אעבוד הכי קשה עבור כך".
כפר סבא החתימה מוקדם יותר גם את נועם גמון, שהצטרף בהשאלה מהפועל באר שבע. המגן הימני בן ה-22, ששיחק בשנתיים האחרונות כמושאל בהפועל עפולה מהליגה הלאומית, גדל במחלקת הנוער של באר שבע, ושיחק בעבר בנבחרות הנערים והנוער של ישראל ובנבחרת הצעירה.
"אני שמח ונרגש להצטרף להפועל כפר סבא", אמר גמון לאחר החתימה. "שמעתי שמדובר במועדון מצוין עם מסורת בליגה הבכירה. אני מודה לאופיר חיים ויצחק שום על ההזדמנות ומקווה להחזיר במגרש". גמון הפך להחתמה השישית של הירוקים הקיץ, לצידם של מוחמוד יוסף, נירן רוטשטיין, רוי רונן, סודיק אטנדה ובובקאר טראורה.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם