בווידאו: הגרלת משחקי ליגת העל בכדורגל לעונת המשחקים 2019/2020
נציגו של ג'וזף גנדה, ריגו הוף, שאירגן עבורו את המבחנים בנירנברג מהליגה השנייה בגרמניה, תקף היום (חמישי) את הקבוצה שבוחנת את האפשרות לצרף את השחקן שסיים את חוזהו בהפועל תל אביב. הסיבה: הוף טוען שהוא חשב שגנדה ייבחן בקבוצה הראשונה של נירנברג, כשבפועל הוא נבחן לקבוצת המילואים, שמשחקת בליגה הרביעית בגרמניה.
הוף הזועם אמר לתקשרות הגרמנית: "למה ששחקן ששיחק בהרכב של קבוצה בליגה הישראלית יעבור לליגה הרביעית בגרמניה? זה לא הגיוני". הוף כעס על כך שנירנברג אפילו לא נתנה לגנדה להתאמן עם הקבוצה הראשונה: "לפחות שהיו נותנים למאמן הראשי לראות אותו. הוא הגיע כל הדרך מישראל, תנו לו לפחות להיבחן כמו שצריך". הוף, ששיחק בעבר בנירנברג בין 1989 ל-1991, סיכם ואמר: "המועדון ממשיך להתנהל בצורה רעה, בושה. זאת התנהגות יהירה, שחצנית ומתנשאת".
כזכור, גנדה כבר עבר בדיקות רפואיות וסיכם במכבי חיפה, אבל הודיע לירוקים שהוא משהה את החתימה שלו וממריא להיבחן בכמה קבוצות מגרמניה.
רגיל (7) 39
14:30

אסטון וילה

נוטינגהאם
אחרי רצף מרשים של שמונה ניצחונות אסטון וילה נעצרה במחזור האחרון מול ארסנל. נוטינגהאם מגיעה במומנטום שלילי. הבדלי האיכות בין הקבוצות ברורים.
רגיל (7) 115
17:00

וולבס

ווסטהאם
למרות שווסטהאם בכושר רע, וולבס נראית בדרך הבטוחה לירידה. הפטישים ינצלו את ההזדמנות לנשום מעט.
רגיל (7) 213
19:30

אלצ'ה

ויאריאל
ויאריאל קבוצה עדיפה התקפית (31 שערים), ואחרי הניצחונות האחרונים שלה, היא פייבוריטית ברורה.
יתרון (7) 244
20:00

בנפיקה

אשטוריל
(2+)
פערי רמות אדירים באצטדיון האור; בנפיקה נאבקת על האליפות ומגיעה בכושר התקפי מצוין, בעוד אשטוריל (מקום 14) מתקשה מאוד בחוץ העונה. בנפיקה לא צפויה למעוד בבית.


