בווידאו: הפועל תל אביב פותחת עונה
עיקרי הדברים
- בהפועל תל אביב רוצים שאוראל דגני ואדי גוטליב יישארו בקבוצה
- אם גוטליב לא יחתום על חוזה חדש, במועדון מאמינים שיוכלו למכור אותו בסכום גבוה
- מבין הקשרים שמועמדים לחזק את הקבוצה, אופציית גידי קאניוק היא הריאלית ביותר בשלב זה
בהפועל תל אביב הבהירו אתמול (חמישי) כי אף הצעה על אדי גוטליב או אוראל דגני אינה מספקת עד עתה, וכי הרצון של המועדון הוא לראות את השניים ממשיכים בקבוצה. גורם בהפועל התייחס לדגני ואמר: "הוא שחקן חשוב ומוערך, אבל אנחנו חייבים לקבל תשובות. אי אפשר להכין קבוצה שלא יודעים אם שחקן יישאר או יעזוב, אנחנו צריכים תשובות. בלי קשר, הוא שחקן של הקבוצה עם חוזה מאוד ברור".
בנוגע לגוטליב, בהפועל לא ירצו לשחררו בסכום נמוך ומאמינים כי אם לא יחתום על חוזה חדש, הם יוכלו למכור אותו בהמשך הקיץ בסכום גבוה בהרבה ממה שמציעים עד עתה. אגב, אם גוטליב לא יימכר ולא יחתום על חוזה חדש, הוא עלול לאבד את מקומו בהרכב.
מבין שלושת הקשרים המועמדים לחזק את הקבוצה - חנן ממן, גידי קאניוק, ועומרי אלטמן, נראה כי האפשרות שקאניוק יגיע היא הריאלית ביותר בשלב זה. הסכומים שמרוויחים ממן ואלטמן נעים סביב ה-300 אלף דולר, והעובדה כי הפועל באר שבע ופנאתינייקוס לא ממהרות לפצות אף אחד מהם הופכת את אופציית קאניוק לריאלית ביותר. יחד עם זאת, בהפועל תל אביב לא יקדמו את המו"מ עד אשר יגיעו להבנות בנוגע לאופציית רכישתו בתום העונה מפחטקור טשקנט. בהפועל מודאגים מהעובדה כי אין אף הצעה ממשית על אחמד עאבד, וזאת על אף העובדה שהקבוצה מוכנה להשתתף בחלק משכרו.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם