גובשה רשימת שחקני הפועל באר שבע שלא ייצאו למחנה האימונים מחר (שני) בפולין. הצוות המקצועי בראשות ברק בכר החליט שאריק סאבו לא ימריא עם הקבוצה והוא יצטרף אל קבוצת המנודים שמונה כבר למעלה משבוע את שיר צדק, עדן בן בסט, דור אלו, חן עזרא ועמראן אלקרנאווי. כמה קבוצות מעבר לים כבר גיששו בעניינו של הסלובקי.
אל הרשימה הנ"ל יצטרף גם אריאל הרוש שקיבל כבר ביום חמישי האחרון הודעה לפיה הוא לא ייצא למחנה האימונים מאחר שהקבוצה רוצה להשתחרר מחוזהו. להרוש יש חוזה לשנתיים נוספות, אבל באר שבע צירפה את ארנסטס שטקוס לאוהד לויטה. במועדון מקווים מאוד שסוכניו של הרוש ימצאו עבורו קבוצה אחרת, ככל הנראה בחו"ל, כשהמיקוד הוא בקפריסין בה השוער שיחק בעבר.
עוד בנושא:
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה והיא חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת. הירושלמים אמורים להתפוצץ פה
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
היום צפויה להיסגר העסקה לצירופו של הקשר הקולומביאני בלדומרו פרלאסה מקבוצת סנטה פה. אם הוא יסכם את תנאיו ויאשר את בואו, עשויה באר שבע להשאיר בארץ גם את קווין טאפוקו. פרלאסה מאוד מבוקש על ידי ברק בכר שמשוכנע שהוא התשובה הכי טובה לעזיבת ג'ון אוגו.
היום יחזרו להתאמן שחקני נבחרת ישראל לואי טהא, בן שהר וחאתם עבד אלחמיד. השלושה קיבלו מנוחה של למעלה משבוע אחרי משחקי הנבחרת והם יצטרפו לקראת היציאה למחנה.
בהפועל באר שבע שוקלים ברצינות לשלם את סעיף השחרור של רמזי ספורי בהפועל תל אביב ולצרף אותו תמורת חצי מיליון יורו.


